středa 17. července 2019

Past na živé myši

Inovativní past na myši Swissinno Catch Alive zachycuje myši živé, aniž by je poranila a umožňuje jejich uvolnění, aniž byste se jich dotýkali. Vložte kapsli do návnady a jednoduše stiskněte tlačítko pro nastavení pasti (viz Použití níže). Zaklapávací pastička na odchyt živé myši.


Kladení návnady i jakoukoliv jinou manipulaci s pastí doporučujeme provádět v rukavicích, aby nebyl z pasti cítit lidský pach. Naprosto bezpečná past na odchyt živé myši, bez dotyku.

Tyto kompaktní pasti mohou být umístěny kdekoli, kde se očekává pohyb hlodavců za zdrojem potravy, ať už venku anebo uvnitř. Jednoduchá obsluha a maximální účinnost. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s tímto sdělením. Gina1píše: Jo, nám taky vyžírala pasti, sejra sežrala a past ani nesklapla - jak byl měkký, tak ho vytáhla, až na poctivej domácí špek se chytila. Kvalitní past na myši je nepostradatelným pomocníkem každého majitele chalupy nebo zahradního domku.

Pasti na myši můžete používat i při monitorování výskytu myší. Pokud je nastražená past s návnadou netknutá, je pravděpodobné, že na chatě žádné myši nemáte. Myš do této pastičky vleze a nedostane se ven, živou můžete vypustit mimo domov v přírodě.


Umístěte past tam, kde máte podezření, že jsou myši. V tomto článku se dozvíte, jak políčit pasti na myši a vymýtit je jednou provždy. Otevřete past a položte je rovnoběžná se zdí, myši se zřídka vyskytují na otevřených plochách. Kontrolujte past v pravidelných intervalech.


Lapače živých myší umožňují chytat myši živé a pouštět zpět do přírody. Hygienická past funguje na principu mechanické pasti, která je umístěna v bezpečném obalu pro zachování bezpečí a navíc veškeré projev. Deratizační lepidlo ( past ) na myši , krysy, mravenci, švábi a hmyz v domácnostech av komunální sféře. Obsahuje potravinové lákadlo na přilákání škůdců. To co vyrábí teď je příšerný a myš se na ně chytne spíš omylem.


Měli jsme i takový ten domeček, ale myš z něj ukradla návnadu a zdrhla a plastové pastičky si ani nevšimla. Nejlepší zkušenosti máme s chlebem. Na salám a sýr jsem myš snad nikdy nechytla.


Myš úzkým otvorem vnikne dovnitř, ale nemůže se dostat ven, pak je možné ji kdekoliv vypustit.

A protože se dnes polovina nákupů uskutečňuje přes e-shopy, rozhodli jsme se slepice, husy, kachny a další drůbež přiblížit pomocí našeho e-shopu až k vám na dvorek. Nyní si pomocí našich webových stránek nebo zavolám na zákaznickou linku objednáte z pohodlí domova a my vše vyřídíme za Vás. Naše myši dodáváme velkoobchodníkům se zvířaty, velkým zverimexům, chovatelům hadů a veškerých masožravých exotických plazů. Dalšími zákazníky jsou zoologické zahrady a jiné.


Pastičky na myši koupit o objednat u OBI. Dovnitř pasti se umísťuje návnada. Do jedné pasti lze chytit až myší! Přes odklápěcí průhledný vrchní kryt dobře vidíte výsledek. Je ideální pro lidi, kteří myš nechtějí vidět a ani se jí dotýkat.


Snadné natažení a vložení návnady. Trubková past na myši , potkany a krysy je opatřena západkou na obou koncích. Západku myš zatlačí dovnitř, ale ven ji již nepřetlačí a zůstane uvězněná. Klasické pastičky dřevěné a velmi citlivé pastičky plastové. Do středové komory se může umístit malý ptáček jako návnada na dravce.


Klec na odchyt ptáků je určena na chytání vran, strak a středně velkých ptáků. Jedná se o monitorovací past. Past se pokládá vždy na zem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky