pondělí 29. července 2019

Ceny marcipánových dortů

Přibližnou kalkulaci dortu Vám rádi připravíme na základě Vašich požadavků, jak by měl Váš dort vypadat. Cena dortů se určuje dle váhy. Narozeninové dorty , dětské dorty , 3D dorty atd. Ahoj, jak se u vas prosim pohybují ceny hezkých marcipánových dortu?


I o tom se diskutuje na Modrém koníku.

Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Na žádný z 3D dortů nemám formy, vše si vyřezávám a tvořím ručně – každý dort je tedy originál. Zároveň jsem se rozhodla, ve snaze usnadnit Vám výpočet ceny dortu, zjednodušit orientaci v příplatcích za dekorování (vše viz ceník).


Tvorba dortů a dezertů je mým velkým „sladkým“ koníčkem, kterému se věnuji s láskou, trpělivostí a precizností sobě vlastní. Dětské dorty, Dorty - nabídka dortů. Váš dotaz na výrobu dortu specifikujte níže, specialista zakázek se s Vámi spojí telefonicky, případně e-mailem. Vyrábíme dorty všech druhů a velikostí, naši velmistři jsou proslulí svým uměním zdobení dortů , máme narozeninové dorty Praha, dětské dorty, dorty na.


Svatební dorty je lepší objednávat měsíc předem, minimálně však týdny předem.

Velikosti svatebních dortů : patra – od porcí. Objednávky na dorty přijímame dny předem, na svatební dorty a výslužky minimálně dní předem. Ceny dortů se pohybují podle velikost, složitosti a náročnosti dortu. Vždy záleží na tom i jaké si zvolíte složení a velikost dortu. V neposlední řadě je důležité, jak náročné bude dílo na použité modelovací, potahovací hmoty, marcipánu, samotnou modelaci a celkové ztvárnění.


Jmenuji se Martina Tovaryšová a několik let se věnuji výrobě především atypických dortů. Ceny dortu se odvíjí od velikosti (počtu porci), použitých surovin, časové náročnosti zdobení dortu , počtu figurek, atd. V ceně dortu je jedna figurka, další jsou účtovány zvlášť, dle náročnosti.


Sama bych třeba ty peníze za dort nedala, na druhou stranu když vidím kolik mě to stojí práce a času, tak si říkám, že to dělám defakto zadarmo. I malý dort si vyžaduje hodiny práce. Cenu dortu určuje nejen jeho velikost, ale zejména náročnost jeho zdobení.


Pro Vaši úplnou spokojenost je nutné si figurky objednat na náš dort i tři týdny dopředu. V galerii níže najdete ukázky některých dekorací a figurek na zakázku nebo i hotových dortů od zákazníků. Cenu jednotlivých dekorací Vám v případě zájmu sdělím na dotaz.


Objednávky dortů , dezertů i slaných specialit: Veškeré dorty naší stálé nabídky zakoupíte za jednotnou cenu 6Kč. Celou nabídku naleznete na našich webových stránkách v sekci Dorty. U dortů dle Vašich požadavků, u marcipánových zhruba 200Kč za kg.

Medovník dle velikosti, ale cena podobná. Muffiny prosím objednávat nad ks, cena - Kč za kus, nad kousků cena dohodou. Nabízím pečení dortů (kromě marcipánových), drobného cukroví, různých zákusků, cheesecaků a další. Pro více informací mě nevahejte kontaktovat. Zbožňuju maso, zeleninu a polévky.


Ale užívám si i pečení dortů a zákusků, které ode mě všichni vyžadují :) Díky malému Alexandrovi už nemám moc času na dlouhodobé vyvařování, ale to neznamená, že se vzdávám své lásky, vaření pokrmů z celého světa. Kurz je určen pro začínající, kteří nemají (nebo jen minimální) zkušenosti se zdobením marcipánových dortů. Dodání speciálních dortů. Karlíkovy speciální dorty jsme schopni dodat do tří dnů, avšak pro jistotu doporučujeme objednat dort alespoň v týdenním předstihu, abychom měli jistotu, že budeme mít na přípravu Vašeho speciálního dortu dostatek času.


Počty porcí a rozměry uvedené u dortů jsou pouze orientační. Ozdoby dortů Ozdoby u nás vyráběných dortů tvoří dekorační prvky různých tvarů a jsou z různých surovin. Ceny svatebních dortů mi přijdou celkem vysoké.


Zkusím ještě pohledat, kde jinde by nám udělali dort se dvěma draky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky