úterý 23. července 2019

Velký hospodský slunečník

Dobrý den, mám na prodej pouze vybalený slunečník Staropramen. Z převozu je na horní stříšce malá trhlinka (viz foto), proto ke slunečníku přidám novou plachtu na stříšku. Zvolit můžete i klasický slunečník na zahradu, tedy s nohou uprostřed.


Kvalitní reklamní slunečníky s vlastním logem či grafikou. Realizujeme potisk slunečníků na míru již od kusu.

Zahradní slunečník vás ochrání před pražícím sluncem, zabrání tomu, abyste se spálili a pomůže vám užít si pohodu na zahradě nebo balkóně. Nový nepoužitý, pouze mírně poškozen viz foto. Prodáváme slunečníky pro restaurace, kavárny a cukrárny, včetně reklamních slunečníků s potiskem. Do našeho sortimentu jsme vybrali jen slunečníky. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Cena 65-Kč Použito 1x. Nabízím velký stojan na hospodský slunečník včetně 4ks nových dlaždic. Spojuje v sobě propagační a užitné přednosti.

Slunečník je jedním z nejoblíbenějších reklamních nosičů. Prodám velký hospodský slunečník s logem Gambrinus. Kč Šedý zahradní slunečník s polyesteru, účinná ochrana proti slunci na pozemku, terase a zahradě. Braumeister je teleskopický profi slunečník s robustní hliníkovou konstrukcí. Teleskopický mechanismus usnadňuje ovládání velkých slunečníků a při.


Doplňte sestavu zahradního nábytku také o slunečník. Při zábavě nebo odpočinku uprostřed zahradního království s ním budete dokonale chráněni před neúprosnými slunečními paprsky i nečekanou letní přeháňkou. Ve stínu těchto praktických pomocníků se budete cítit opravdu skvěle. Velmi kvalitní elegantní červený slunečník na zahradu s hliníkovou konstrukí, který se hodí do každé zahrady. Atraktivní slunečník čtvercového tvaru skýtá příjemné o. Zahradní slunečníky jsou navíc snadno přenositelné a také polohovatelné, takže mohou snadno kopírovat dráhu slunce na obloze.


Pohodlně pod něj umístíte dvě lehátka, židle nebo velkou deku. Prodám 2x tento hospodský slunečník včetně podstavce. Objednejte si nový slunečník on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme slunečník k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Podstavec pod velký hospodský slunečník na velké dlaždice, nový.

Aukce Kč s dopravou 1Kč. Zkuste to také, služba je zdarma. Meze se ale nekladou, umístění slunečníku na terasu či doprostřed zahrady je pouze na vás. Materiál, z kterého je vytvořena konstrukce, je velmi důležitým faktorem, který ovlivní životnost celého slunečníku.


Snadné rozkládání pomoci automatické páčky vám ušetří čas a. Obrovský slunečník pro vaši zahradu, balkon, bazén a terasu. Zahradní slunečník má praktický oválný tvar. Koupím velký hospodský slunečník 4x4m. Zachovalý,bez poškození.


Velký XXL slunečník m - antracit. Husqvarna, model R53SV,r. Kč Platnost poptávky: spěchá. Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Most. O něco dražší bude slunečník, pokud je v ceně i podstavec – plastová nádoba, která se plní vodou, a slunečník se zapouští do jejího středového otvoru.


Někdy lze regulovat průměr osazení pro tyč slunečníku, některé levné podstavce tuto možnost nemají, proto si raději zkontrolujte, bude-li tyč v podstavci „sedět“ pevně. Nečekejte od takového slunečníku zázraky, zastíní, ale před deštěm a větrem bude lepší ho uklidit. A opravdu nevydrží dlouho. VELKÝ POLOHOVATELNÝ SLUNEČNÍK SE STOJANEM AVENBERG.


Ovládání klikou je i pro méně zdatné uživatele, slunečník má opravdu pevná žebra, kvalitní. Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník. Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také vhodně doplní celý koncept terasy o další prvek.


Vytvoří příjemný stín, do kterého se budete moci schovat před úporným sluncem. Poradíme vám, podle čeho vybrat slunečník na zahradu, který zpříjemní i ty nejteplejší dny horkého léta nebo jaké jsou jeho alternativy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky