čtvrtek 25. července 2019

Aquapark u prahy

Hotels nahe Aquaventure Waterpark reservieren. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Schnell und einfach zu nutzen.

U studentů se dokladem rozumí index, žákovská knížka, studentský průkaz nebo průkaz ISIC, u seniorů doklad prokazující dosažený věk, ZTP průkaz ZTP. Nejlepší aquaparky a zábavní parky – Praha : Přečtěte si recenze a prohlédněte si fotografie ze zábavních parků v Praze , Česká republika na TripAdvisoru. Aquapark Čestlice Hotel Čestlice.


Parkhotel Průhonice se nachází blízko největšího aquaparku v České republice a ve střední Evropě, který se rozkládá na ploše větší jak 9. Hledáte-li zábavu a relaxaci na víkend nebo třeba jen večer, tak je to správné místo. Tento speciální balíček přinese radost všem, jak dospělým, kteří se vrátí do svých dětských let, tak i dětem, když navštíví největší modelovou železnici u nás. Najdete tu plavecký a masážní bazén, tobogány a skluzavky, nebo příjemný dětský koutek pro ty úplně nejmenší.


Navštivte s rodinou, přáteli či kolegy největší aquapark ve střední Evropě - aquapark Čestlice - s nabídkou úžasného vodního světa a saun, nádherného SPA a moderního fitness.

Ve vodním světě vás čeká spousta zábavy ve třech tématických palácích. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. Vyrazte do některého z vodních světů a užijte si koupání, tobogány, vířivky a. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote!


Doprava do areálu aquapark Praha Čestlice: Autem z dálnice D Exit D komerční zóna Průhonice – Čestlice u Prahy , naproti obchodního domu. Cena za vstupné do areálu, kde je v ceně kromě bazénu taky aquapark, pára, saunový svět, výřivka, je podle mého celkem adekvátní. Navíc permanentka cenu příjemně snižuje.


Na výšku by se sem vešla Socha Svobody a na délku Eiffelova věž! Je současně sportovním i rekreačním centrem nabízejícím nejrůznější formy vodního vyžití pro všechny věkové kategorie. Pro děti jsou připraveny farma jeepy, plovoucí kruhy, tubingová dráha, velké trampolíny, klouzačky, houpačky, prolézačky, vodní hrátky, vláček, lanové centrum, vyhlídková věž u klokanů, dětské traktůrky a bagříky, kryté vyhřívané hřiště a mnoho dalšího.


Jak se tam dostat: Z Prahy jsou to asi tři hodiny jízdy. Jede se po dálnici do Ústí nad Labem, Drážďan, dále na Berlín. Nově otevřený aquapark a plavecký bazén (50m) s výhledem na Prahu.


Tropical Islands jsou km před Berlínem. Jedná se o aquapark Čestlice a aquapark Praha Barrandov. Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha atrakcemi a taobogány.

Jeho okolí je pěkně upraveno. S lázeňským centrem je spojen nově postavenými chodníky. Můžete si rovněž zajít na procházku do nedalekého lesa. Finde einzigartige Unterkünfte bei lokalen Gastgebern in 1Ländern. U budovy aquaparku si můžete zaparkovat kola, pokud se o svá kola bojíte, můžete je zaparkovat na hlídaném parkovišti kol u hlavní brány Sletiště (asi 2m od aquaparku).


Samozřejmostí jsou trezorky na cennosti situované za pokladnou aquaparku, skříňky jsou uzamykatelné na klíček oproti záloze Kč (na dvacetikorunovou minci). Zpět Největší středoevropský aquapark – roste v Čestlicích u Prahy. Milovníci koupání, potápění, tobogánů či akvárií s mořskými živočichy už. Ti nejmenší se vyřádí v bazénku s umělou skálou. Neplavci si mohou užívat v bazénu s houpacím lanem, skluzavko a vodním hřibem.


Pokud jste si přišli zaplavat, je tu bazén dlouhý metrů s pěti drahami. Koncentrovanou zábavu naleznete u nás v Aquacentru Šutka. Dokonalé nové čisté prostředí s křišťálovou vodou si každý užije a děti jednou tolik. Nemusí tedy hledat speciální hotely, které mají tobogán či aquapark.


V Primorsku je totiž skvělý aquapark s názvem AquaPlanet přímo v centru města a tedy dostupný z většiny hotelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky