úterý 30. července 2019

Byliny z peru

Maca – „Ma ca“ – „Z výšin pocházející dobrá potrava, která posiluje“ - tak ji nazývají indiáni. Pravá, originální peruánská maca z vysokých An od pěstitele přímo k nám. Jen u nás najdete největší výběr různých barevných odrůd a způsobů zpracování, který umožní každému vybrat si tu „svou“.


Najdete tam sušené byliny a extrakty z nich, „zázračné kapky“, růžovou sůl Inků , světoznámou Maku v nejširší nabídce, exotické, chutné pochoutky a spoustu dalších. Vše takové, jak stvořila příroda. Produkty dovážíme z Peru.

Zaměřujeme se na kvalitu, ne na kvantitu. Léčivé medicíny získáváme od sběrače bylin v té nejlepší kvalitě. Průkopnici a specialisté v oboru originálních peruánských bylin , rostlin, plodů garantované jakosti, a exkluzivních výrobků z nich.


Pozoruhodné byliny z peru ánských And a hlubin Amazonského deštného pralesa. Uncaria ČR - to je již tradiční spolehlivé spojení mezi poklady Inků a Vámi. Rakovina a byliny z Peru Nádorová onemocnění jsou chorobou, které se bojíme nejvíce. Byliny z Peru mají roztodivné názvy.


Neztrácejte hlavu, pokud se v nich na první pohled nevyznáte.

Pročtěte si jejich popisky a budete mít jasno. Onkologie a peruánské byliny Rakovina a peruánské byliny Nádorová onemocnění jsou chorobou, které se bojíme nejvíce. Amazonské byliny z primárního pralesa v nejvyšší kvalitě Handmade tradiční výrobky indiánů. Výzkumy příčin jejich vzniku. U nás môžete nakúpiť liečivé peruánske byliny a produkty vyrobené z liečivých bylín pochádzajúcich z Amazónie a horskej oblasti juhoamerických Ánd.


Tieto produkty pre Vás pod dohľadom vypestovala (alebo od miestnych pestovateľov v Peru zakúpila), importovala, skontrolovala a príp. Tyto byliny jsou dobrou volbou tehdy, když chcete zachovat fyzickou a duševní rovnováhu, zregenerovat tělo a podpořit zdraví. Z peruánských bylin se vaří čaje a odvary nebo se z jejich extraktů vyrábí kapsle či masti na kožní obtíže.


Organismus byliny dobře snáší a výsledky jsou patrné již po krátké době. Priamy dovoz vlastná výroba ručné starostlivé preberanie odborné zázemie v Peru - spolupráca s najlepšími neustále vzdelávanie sa v odbore nadštandardná kvalita produktov overené účinky profesionálne služby rýchle dodanie spoľahlivý servis ústretovosť najväčší výber. Rostlina Muňa-Muňa je v Peru uznávána jako přírodní antibiotikum. Je to jen na každém z nás.


Po přečtení snadno pochopíte proč Vám je tak jak je a proč je dobré doplňovat „průmyslovou stravu“ produkty přírody. Tu knížku by měl mít doma každý. Vše je ruční práce a jsou z přírodních materiálů. V našem obchodě najdete byliny a produkty, které pochází přímo ,,do zdroje a díky spolupráci s firmou INCA BOTANICA ( Petr Chobot ) Vám můžeme zajistit vysokou kvalitu nabízeného zboží přímo z pralesa dle receptur šamanů a léčitelů (Curanderos ) žijících v Amazonii a Peru.


Nestrácajte hlavu, ak sa v nich na prvý pohľad nevyznáte.

Prečítajte si ich popisky a budete mať jasno. Aby tieto byliny mohli byť dobre využiteľné pre človeka, žijúceho už mnoho generácií v Európe, je vhodné pridať k nim aj informačné pole rastlín, ktoré rastú priamo v mieste, kde žije Európan. To potom oveľa lepšie využije účinné látky z takýchto zmesí. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Peru - Jižní amerika, Indie - Ajurvéda, Čínská medicína - TČM, Tradiční Ruská lidová medicína,. Skupina rozmanitých bylin z Jižní Ameriky vzbuzuje pozornost laiků i odborníků.


Nabízíme také byliny na žaludek, které zklidní trávicí ústrojí, byliny na snížení cholesterolu a byliny na ledviny. Z našeho širokého sortimentu vyzkoušejte například dobromysl či echinaceu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky