úterý 23. července 2019

Cena plexiskla

Predaj plexiskla za maloobchodné aj veľkoobchodné ceny. Ceník a levné ceny plexiskla Naše firma s dlouholetou tradicí vyjde vstříc vašim individuálním požadavkům v oblasti zpracování plexiskla. Dodáváme kvalitní, přitom levné plexisklo. Lité hladké akrylátové plastové sklo „plexisklo“ oranžové barvy určené k univerzálnímu využití v interiéru a exteriéru.


Základný a najrozšírenejší typ plexiskla.

Materiál je UV-nepriepustný, vysoko odolný proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom, poskytujeme 10-ročnú záruku a navyše 30-ročnú záruku na nežltnutie. Obidve povrchové strany. Plastové desky plexiskla je možné po domluvě zkrátit na Vámi požadované rozměry Internetová nabídka jednotlivých formátů (rozmětrů) je omezená vzhledem k náročnosti na přepravu. Pokud máte zájem o plexisklo větších než zde uvedených rozměrů kontaktujte naši infolinku. Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny.


Nakupte plexiskla za nejpříznivější online ceny. Prodej a rozvoz po ČR a SK. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí plexiskla po celé ČR spolehlivě a bezpečně.

Plexiskla tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Vyrobeno z plastu, respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály. Najdete zde několik druhů plexiskel pro realizaci různých stavebních projektů, u kterých jsou požadovány maximální bezpečnostní faktory. Plexisklo je v podstatě nerozbitný materiál se stálou UV ochranou, kromě čirých tabulí je možné jej zakoupit také v barevných variacích. Predaj najširšieho sortimentu plexiskla za akčné ceny. Universální plexiskla - plastová skla kryté PE fólií, plexiskla pro velkoplošné zasklívání, plastová skla se strukturou stromová kůra.


Vyrobíme Vám desky z plexiskla na míru. To umožňuje nejen jeho dokonalou průhlednost, ale i snadné vybarvování. Odolností proti povětrnosti předčí plexisklo všechny běžné termoplasty. I po mnohaletém působení tropického podnebí zjišťujeme jen mimořádně malou změnu jeho čirosti nebo zbarvení.


Polykarbonát Plný polykarbonát je oboustranně UV odolný, velice pružný a nárazuvzdorný materiál, vhodný do exteriéru i interiéru. Plexisklo je cenovo priaznivý materiál s výbornou priepustnosťou svetla, odolnosťou voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom a ľahkou opracovateľnosťou. Levné polykarbonáty - ne vždy je cena na úkor kvality. Výrobky z plastu Vám dodáme obratem kamkoliv. Desky z plexiskla jsou vhodné také třeba na stavbu akvárií.


Teplotní izolační vlastnosti plexiskla nejsou velké. Naše desky se vyznačují vysokou UV stabilitou.

Plexisklo je tvrdý, ale současně i křehký materiál, na což je třeba brát zřetel hlavně při řezání desek. Cena vyráběných produktů se odvíjí od současných cen materiálu. Před uzavřením smlouvy Vám vždy zdarma zašleme podrobnou a kompletní cenovou kalkulaci.


DESKY Z PLEXISKLA CENÍK Ceník je platný pro dodávky přířezů i standardních formátů desek. Uvedené ceny jsou bez DPH. HOBBYGLASS Polystyrol deska - tl.


Tento typ „ plexiskla “ Běžná cena 90Kč. Sbírková kasička o rozměrech 2x 2x 2mm:- je vyrobena z opticky čirého materiálu ( plexiskla ). AKRYLON XT ( plexisklo ) je možné použiť tak pre vnútorné ako i pre vonkajšie aplikácie. Součástí příslušenství sbírkové kasičky jsou čiré panty a schránkový zámek nebo visací zámek s petlicí. FABBRI plexiskla patří z hlediska kvality a zpracování mezi nejlepší, se kterými se můžete na trhu setkat. Solo pista je závodní plexisklo o tloušťce mm a vyvýšením o min.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti, soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Komôrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový polykarbonát, PVC a sklolaminátové dosky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky