úterý 30. července 2019

Nátěr pergoly

Nátěr pergoly Dobrý den, poradíte mi prosím jak chránit dřevěnou pergolu před škůdci a povětrnostními podmínkami tak, aby si pergola udržela svůj vzhled a kresbu dřeva ? Tento nátěr je bezbarvý, neovlivní tak následující barvu vaší pergoly nebo altánu. Pro další dva nátěry používáme barvy značky Impranal. Tyto barvy jsou vodou ředitelné, neloupou se a zapijí se skvěle do dřeva, což způsobí dlouhodobou ochranu zahradních altánů , pergol i zastřešení teras.


Oblíbeným materiálem pro pergoly je dřevo. To však obzvláště v exteriéru vyžaduje důkladnou péči a ochranu.

Kvalitní nátěr představuje pro dřevěné trámy cosi jako ochranný štít, který pomáhá odolat nejen povětrnostním vlivům, ale i škůdců, plísní, hub. Slovo „kvalitní“ jsme hned v úvodu tohoto článku použili několikrát. Nejen na dřevu, ale i na barvě se totiž nevyplácí šetřit.


Tedy alespoň za předpokladu, že nemáte hobby v podobě každoroční „generálky“ Vaší pergoly. Pokud se rozhodnete pro natírání zahradní pergoly , je dobré vybrat správný okamžik, není nic horšího, než když vám do natírání začne pršet nebo prát silné sluníčko. Pro zvýšení ochrany dřeva je vhodně nejdříve natřít pergolu nátěrem na ochranu dřeva proti houbám a plísním. Jak ochranný nátěr , tak i lazuru natíráme pomocí štětce.


Renovační nátěr lze provézt bez broušení, díky vlastnostem tenkovrstvé lazury.

Lazury REMMERS jsou vyráběny v mnoha barevný odstínech. Je zdravotně nezávadní (i pro děti) a šetrný k životnímu prostředí. Sokrates Lazurit Forte - odstín Pinie: 1Kč: Sokrates Lazurit Forte je vodou ředitelná lazura, která je určena pro venkovní a vnitřní.


Můžete si tak užívat krásný otevřený prostor chráněný proti dešti a slunci. Zastínění pergoly pomocí sítě. Pergoly a přístřešky fotogalerie - inspirace. N02) Jednoduchá pergola s kamennou podlahou bez zastřešení.


Im Portal für Privat- und Unternehmerkunden Ihren Online-Zugang sowie alle Angebote und Informationen, die Sie für Ihre Bankgeschäfte benötigen. Pokud jsou součástí pergoly i kovové části (například okapy), můžeme Vám poskytnout i barvy na kov od výrobce Colorcity nebo od Motipu. Oleje a vosky zvýrazňující kresbu dřeva. Co nejkvalitnější základní nátěr umožní dřevu zůstat v dobré kondici.


Na povrch naneseme impregnaci, která pronikne hluboko do struktury dřeva a ochrání ho před plísní, hnilobou a parazity. Impregnační nátěr také pomůže sjednotit savost podkladu, zlepší přilnavost další nanášené vrstvy. Někteří výrobci olejové napouštědlo doporučují jako základní nátěr pro většinu svého sortimentu určeného na dřevěné plochy v exteriéru. Volba konkrétního napouštědla by měla zohledňovat doporučení v návodu na nanášení vrchní nátěrové hmoty. Máte-li zájem o jakoukoliv jinou barvu, můžete si za příplatek vybrat nátěr dle barevného vzorníku.


Dřevěné pergoly jsou nejčastěji používané zahradní stavby. Výhodou je rychlá výroba a montáž konstrukce.

Přírodní materiál působí esteticky a robustně. Zahradní stavby jsou limitované vlastnostmi dřeva(tah, deformace,mechanická odolnost). Nejčastější úprava povrchu je nátěr barvami.


Po dohodě je možné zajistit montáž pergoly a její nátěr na místě. Nátěry na pergoly značky Osmo jsou vyrobeny na bázi přírodních olejů a vosků. Ošetřené dřevo tak může stále dýchat.


Nátěr nanášíme rovnoměrně po celém povrchu zahradní pergoly. V některých případech stačí pouze jedna vrstva ochranného nátěru, u některých typů barev je lepší nanést na dřevo více vrstev. Více vrstev nanášejte zvláště v případech, kdy jste se rozhodli pro tenkovrstvé lazury. Naopak, pokud jste si k ošetření zahradní pergoly pořídili silnovrstvé lazury, bohatě si vystačíte s jednou vrstvou ochranného nátěru.


Dobré odpoledne, s manželem plánujeme na letošní rok stavbu pergoly 7x4m s krbem a udírnou a menším posezením. Krb a udírna již stojí) Pergola bude s. Aktuálně tento týden probíhají drobné úpravy v našem e-shopu, úpravou prošli kategorie e-shopu, nabídku postupně do jednotlivých kategorií přidáváme,. Altány si zaslouží i nátěr Mimo klasického úklidu je optimální nanést na pergoly anebo na altány vrstvu barvy či laku.


Na zimu tak vytvoříme pro posezení ideální podmínky. Nemusí tak docházet k velkému opotřebení pergoly. U zahradního nábytku ze dřeva to platí několikanásobně. Je ale vhodnější jej úplně schovat do tepla pod střechu.


Více informací o produktu, rozpis ceny, objednávka - klikněte zde. Für mehr Informationen, Kosten, Bestellung – klicken Sie hier. Oproti běžným pergolám provádíme opracování hran zaoblením (soft profil), který dodá celé konstrukci líbivější vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky