středa 24. července 2019

Patník betonový

Toužíte po jednoduchém, a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras? Potřebuje vyřešit nerovnosti v terénu či jen. Betonový patník se leskne, je potažený zaschlou krví.


Obrubník BEST – MONO I přír. Betonové obrubníky silniční, chodníkové a zahradní, silniční přídlažba, žlaby do dlažby a betonové dělící prvky. Dnes již klasický betonový obrubník se neustále těší velké oblibě a má velmi široké uplatnění při výstavbě soukromých a veřejných ploch.

Jedná se obvykle o kamenný či betonový předmět zčásti zasazený do země, vyhotovený zpravidla ve tvaru kvádru a popřípadě opatřený doplňujícím nápisy (někdy i se zaoblenou vrchní částí). Užívá se zejména v terénní geodézii, pozemkové správě či v telekomunikacích. Rozdělit trávníkové plochy od záhonů, vymezit prostory pod stromy i odvést dešťovou vodu ze zpevněných ploch je s produkty CS-BETON tou ideální možností.


Připravte betonový pruh podle cesty, kde chcete pokládat obrubníky. Beton by měl být suchý nebo mírně vlhký. Základová vrstva by měla být.


V českém výrazu „patník“ je základ je odvozený od slova „pata“, neboť patník byl při nasedání pro patu jezdce oporou. Sloupek kuželovitého tvaru s kruhovou podstavou je určen k oddělení pěší zóny, chodníků, parkovišť a. Na zakázku vyrábíme v barvách základních – hnědá, písková, červená.

Povrch může být hladký nebo. Tím je zajištěna barevná stálost a trvanlivost. Tento patník z umělého kamene je možno umístit celoročně v exteriéru. Vyhledejte si nejbližší podnikovou prodejnu a vzorkovnu, kde si vybraný prvek prohlédnete, nebo vám rádi poradíme s objednávkou.


Tomu odpovídá stabilita prvku, jeho velikost a barva. Díky dlouholetým zkušenostem a technice jsme schopni vám postavit betonový plot prakticky v jakémkoli terénu. Každou zakázku řešíme individuálně. Výrobní činnost: venkovní dlažba, prefabrikované schody, betonové bloky, zídkové prefabrikáty, elastická dlažba, kruhové betonové desky.


Ačkoli pohledově tvoří obrubníky a žlaby pouhé doplňky chodníků a dalších komunikací, na jejich výběru závisí kvalita celé realizace. Lámete si hlavu nad tím, jak rozčlenit různorodý terén? Inspirativní řešení přináší PŘÍDLAŽBY, které přehledně rozdělí jednotlivé.


Trávníkový lem je určen pro dělení trávníkových ploch od záhonů, vymezení prostoru pod stromy apod. Jeho tvar a malá délka dovolují tvořit lemy rovné. Patník stojí necelý metr od silnice u paty skalního masivu a není zapuštěný do země – dá se s ním velmi lehce viklat.


Proč stojí právě na tomto místě a kdo ho sem dal se mi zatím nepodařilo zjistit. Jisté je jedno – až do června letošního roku tu buď nebyl, nebo byl zasypaný spadem ze skalního masivu, případně zarostlý nějakým roštím a odkrytý až při údržbě silnice a úpravě skalního masivu nad ní. Predaj okrasných i exotických rastlín, vlastná produkcia trávnatých kobercov v trávnikovej škôlke, japonské bonsaje, ale i ovocné dreviny pre vášnivých.


KABELOVÝ ŽLAB, KRYCÍ DESKA, PATNÍK , PATNÍČEK Popis a použití: Betonové kabelové žlaby a desky jsou určeny pro krytí kabelových tras vysokého napětí.

Vibrolisované obrubníky ABO jsou opatřeny fazetou a zámkem a slouží k oddělení chodníků od záhonů, trávníků, parkovišť nebo jiných ploch, kde vyhovuje jejich rozměr a vzhled. Pokládá se jako betonový obrubník , ať již nastojato nebo naležato, ale na. Když se památkáři zabývali prohlášením starého židovského hřbitova v Prostějově za kulturní památku, uvedli ve svém posudku, že „z. V případě betonové plochy není rozteč obrubníků tolik důležitá.


Patník označníkový betonový pro značení telefonních a jiných kabelových vedení. Pražce jsou určeny a dodávány, jak na hlavní koridorové trati, tak na vedlejší tratě v celé ČR, SR a Bulharsku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky