středa 24. července 2019

Stavba udírny

Při stavbě běžné udírny na studené uzení lze nadělat spoustu chyb. S radami starého praktika se jim ale vyhnete. Podívejte se na podrobný návo jak postavit domácí udírnu. Stavba udírny svépomocí. Základy pro krb s udírnou a grilem Základy jsou hluboké cm.


Plocha základů je 2x cm.

Složení základů je standardní – štěrk, armatura a beton. Ke stavbě domácí udírny lze použít tvarově domeček s plechovou vnitřní udicí komorou, obezděnou cihlami, což dá udírně dostatečnou tepelnou setrvačnost. Dosáhnete snadného udržení potřebné teploty bez velké námahy, bez snadného vychladnutí udírny. Méně náročnou stavbou je dřevěná udírna k uzení menšího množství pokrmů. Na obrázcích výše je vidět vybetonovaná deska a vpravo si pak začínám vyměřovat obvod udírny , který jsem stavěl z desek velikosti 70x25xcm.


Návod na stavbu udírny V dnešní době je možné díky důmyslným technologiím udit maso průmyslově pomocí automatizovaných soustav. Nejedná se však o novodobý vynález, lidé upravovali maso podobným způsobem již odpradávna. Pokud se však chcete vyhnout problémům a řešením špatně postavené udírny, pak právě pro vás nabízíme již hotové krbové dílce.

Krbové dílce jsou vyráběny z odolného a kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost, pevnost a stabilitu. Existují i jednodušší řešení, například možnost využít k uzení zahradní krb, určité typy uzavřených grilů, nebo speciální „americké“ udírny, které se podobají plechovým sudům. Pořídit si můžete i udírnu elektrickou, v níž se používají bukové štěpky. Skvělým řešením je stavba grilu, udírny nebo jejich kombinace z betonových tvarovek od českého výrobce KB-BLOK. Sériově nabízí základní typy udíren.


Izolaci na topeniště i dvířka udírny jsem koupil u kamnářů. Dvířka mají velmi šikovnou konstrukci. Jak se udí v takové domácí udírně ? Konstrukce - stavba udírny Konstrukce udírny může být vytvořena ze dřeva, cihel, betonu, železa, kamene a dalších materiálů. V naší dlouholeté praxi se bezkonkurenčně osvědčily udírny vyzděné. Můžete klidně zpracovat rovnou celé prase.


Není nad to, když je člověk šikovný a umí si sám něco postavit. A když o tom natočí ještě hezké video, pak je to nádhera. Kromě udírny či grilu Vám navrhne klidně i celou zahradní kuchyni. Součástí sestavy jsou betonové prvky KB-BLOK v povrchové úprvě a barevném provedení dle přání zákazníka, kované součásti řady Smokers (kouřovo ohniště, rošt, popelník, gril, komín, dvířka, atd.), šamotový obklad a další doplňky.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Na podzim jsme postavili novou udírnu.

Vše podle knih a příruček. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Pergola je tak velká, že už mi nepřipadá celá stavba jako nemístně velká.


Přinášíme vám návod na stavbu udírny , kterou sami jistě zvládnete. Topeniště pro dřevěné a plechové udírny. Dýmogenerátory pro spalování dřevěné štěpky.


Elektrické udírny - nejrychlejší cesta k domácím uzeninám Domácí elektrické udírny, které se v posledních letech pozvolna usazují i na českém trhu, představují jednu z nejsnazších cest k výrobě domácích uzenin. Tyto udírny bývají vyrobené z různě silného plechu, který v obzvláště elegantní verzi může být se smaltovaným povrchem. Jejich topeniště je pod udicí komorou. Vnitřní prostor je rozčleněn rošty, na nichž lze grilovat, případně péci jako v troubě.


Dobrý den, na zahradě plánuji postavit zahradní krb s udírnou. Mám již vybudované základy, které mají plochu 180x1cm. O krbu mám následující představu.


Zdravím všechny, tady je charlie, dodělal jsem konečné úpravy na krbu (dozdil cihly kolem topeniště a vyřešil odkladní plochy) a doplnil jsem své. Na základě kladného přístupu k dobrému pití, které za nás lihovary a pivovary celkem obstojně řeší, byl klubem SIM taktéž probírán kladný přístup k jídlu, kde je sice mnoho nejrůznějších průmyslových výrobků, ale tyto postrádají kvalitu, která by byla hodna bříšek členů našeho klubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky