středa 24. července 2019

Jak oloupat avokádo

Podívejte se na video a naučte se jej loupat snadno a rychle. Avokádo – ovoce jediné svého druhu! Plné zdravých kyselin omega které posilují imunitní systém a blahodárně působí na mozek a srdce. Je považované za jeden z nejzdravějších druhů ovoce na světě.


Tvrdá, zelená slupka skrývá výbornou krémovou dužinu a velkou pecku.

Pokud ano, pak vás určitě potěší následující video, které přináší tři zajímavé způsoby, jak nejlépe loupat avokádo. Chcete-li se naučit oloupat avokádo snadno a rychle, pak určitě zhlédněte následující TESCO videonávod. Nejdříve si avokádo rozpůlte.


Potom si nožíkem rozkrájejte dužinu na malé cca mm čtverečky tak, aby jste neprořízli slupku. Celý trik spočívá v tom. Jak oloupat avokádo Jelikož avokádo není z našich krajů, již několikrát jsem se setkala s tím, jak lidé bojují s otvíráním avokáda, obzvláště pokud je měkké.


Prosím vás lidičky zapomeňte na škrabku a loupání tímto stylem. Jednou z možností, jak lze poznat správně zdravé avokádo , je zkusit ho ohmatat.

Jelikož se jedná o ovoce, není nutné na něj tlačit silou, stačí jemně. V mnoha ohledech se však od všech ostatních druhů ovoce liší , a to v pozitivním slova smyslu, který z něj dělá velmi oblíbenou a nenahraditelnou surovinu nejen pro milovníky zdravého stravování. Zato je dost tučné, ovšem díky tomu, že obsahuje kvalitní rostlinné tuky, je také velmi zdravé a plné minerálních látek.


Proto je vhodné i při hubnutí, například jako náhražka másla nebo majonézy, je ale potřeba hlídat si množství (1gramů avokáda = více než 2kcal a cca g tuků). Snadno tak potom dužinu odloupnete od slupky. Zralé avokádo lze očistit snadno a rychle.


Zbavené šlupky bude skvělou přísadou do salátů, k toustům nebo z něj můžete připravit guacamole. Dříve exotická surovina, dnes zářivá hvězda, kterou milují zástupy lidí po celém světě. To je živinami nabité avokádo , které má velmi jemnou chuť a. Milovníci sushi si ho tak oblíbili, že si někteří z nich ani nedovedou představit svůj oblíbený pokrm bez této suroviny s máslovou konzistencí, která se rozplývá na jazyku. Oloupat a vypeckovat avokádo není v zásadě nijak složité a náročné.


Je však třeba vědět jak na to. Pro začátek uveďme, že se uvnitř plodu nachází kulatá až centimetrů velká a dosti tvrdá pecka. Ta je navíc poměrně kluzká.


Mnoho lidí buď z neznalosti, nebo s přesvědčení, že pecku přeříznou, hrají hru, která často končí na. Nenechte se odradit nepřístupným vzhledem tohoto chutného ovoce.

Rozříznout avokádo je snadné a jeho dužina je velmi zdravá. Až se dostanete dovnitř a vyloupete ji, můžete ji použít mnoha různými způsoby. Poradíme vám, jak ho poznat, aby už další nezralé avokádo nikdy neskončilo v koši. Avokado je plné vitamínů, minerálů a zdravých tuků.


Kromě toho má nízký obsah cukrů a obsahuje velké množství vlákniny. Plod obkroužíme ostrým nožem kolem vnitřní pecky. Cítíme přitom, jak nůž naráží na pevnou pecku. Vezměte do ruky malý ostrý nůž na zeleninu a avokádo podélně po obvodu rozřízněte. Uvnitř avokáda je pecka.


Pokud je avokádo správně vyzrálé, měla by pecka jít snadno odstranit, případně do pecky opatrně zapíchněte nůž a pecku vyviklejte. Dužinu avokáda vyškrábejte lžičkou. Pokud chcete dužninu vcelku, objeďte nožíkem podél vnitřní části slupky, maso avokáda tím uvolníte. Zde můžete vidět video jak oloupat avokádo : pozitivních účinků avokáda na naše zdraví. Pistácie: účinků na naše zdraví.


Dali byste si guacamole nebo domácí verzi pověstného avo sendviče, ale nedaří se vám vybrat dobře zralé avokádo , natož ho správně oloupat ? Video – Jak otevřít avokádo. Další video, kde se naučíte oloupat a vypeckovat avokádo najdete v sekci videa na tomto webu. Nevíte, jak připravit avokádo? V následujícím článku naleznete chutné a zdravé recepty z avokáda. Jedná se o velice zdravé ovoce , které pomáhá k hubnutí a obsahuje důležité vitamíny, látky a živiny.


Víte, jak si poradit s množstvím cibule, česneku či rajčat, které potřebujete oloupat ? Zajímá vás, jak se zbavit jednoduše slupky u kiwi či zázvoru, aniž byste ukrajovaly zbytečně moc dužiny? Bohužel málokdo z nás o něj sotva zavadí pohledem a ještě málo z nás ví, jak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky