pondělí 22. července 2019

Zatravňovací betonová dlažba

Dlažba BEST - KROSO nabízí zeleně z celé plochy. Všechny zatravňovací dlažby jsou ve výrobě opatřeny impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a omezuje ulpívání povrchových nečistot. Tato vysoce ekologická venkovní dlažba umožňuje řešit současně zpevnění i. Používá se pro terénní úpravy, zpevnění travnatých ploch a svahů, pojízdné plochy, pro osobní a lehké automobily.


Zatravňovací dlažba český výrobek. Trávník, který spoutáte.

I tak by se dal popsat systém zatravňovací dlažby, který zanechá před vaším domem. Právě tvarem si zvolíte, jak velký podíl zatravnění chcete mít. Plastová zatravňovací dlažba Eco Rasenwabe o rozměru 5x 3mm. Betonová zatravňovací dlažba Betonové zatravňovací dlaždice patří k těm nejrozšířenějším, protože jsou na trhu nejdéle.


Betonová dlažba vhodná pro soukromé i veřejné parkoviště nebo chodníky. Pokládka je díky zámkům velmi snadná! Dlažba je vyrobena z cementů, přírodních kameniv a ekologicky nezávadných zušlechťujících přísad a pigmentů.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.

Díky skvělým vlastnostem betonu vydrží tato betonová dlažba i nepříznivé vlivy počasí a bude vám sloužit celé roky. Naše zatravňovací dlaždice z recyklovaného PE jsou charakteristické vysokou odolností proti kolísání teplot a UV záření. Tvrdost a odolnost použitého materiálu zaručuje životnost v řádech desítek let.


Vzhledem k pružnosti použitého materiálu je plastová zatravňovací dlažba dokonce pevnější než betonová dlažba. Kde všude se dá použít zatravňovací dlažba. Vybrat si z jakých typů materiálů si chcete vybudovat chodník, záleží především na dvou hlavních. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte betonovou dlažbu za nejlepší cenu!


Jaká může být betonová dlažba? Zámková, zatravňovací, vymývaná nebo skladebná. Lze je použít i ke zpevnění svahů s mírným sklonem. Vegetační dlažby umožňují propojit venkovní komunikace se zahradou či příjezdem do garáže nebo na parkoviště. Přednost vegetační dlažby je jed.


Výhody a nevýhody zatravňovací dlažby z betonu ve srovnání s plastovými zatravňovacími dlaždicemi. Umožňuje vedle zpevnění i zatraktivnění terénu a snadný odtok vody. Nepůsobí nikterak křiklavě, ale naopak vytváří decentní harmonii podtrhující příjemný celostní dojem. Základní prvky mohou být obohaceny o speciální doplňky, díky kterým může zatravňovací systém přesně kopírovat tvar terénu.


Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů.

Kvalitní stání u domu je nezbytností, bez které se dnes obejdeme jen velmi složitě. Každá domácnost disponuje minimálně dvěma vozy, které je zapotřebí. Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. Zpracovatelé při její výrobě kombinují polyethylenové fólie s dalším.


Díky nové technologii využívané společností BEST získává betonová dlažba diametrálně odlišné vlastnosti od klasických betonových dlažeb. Je to především odolnost při styku s nečistotami, snadnější čištění a vyšší odolnost dlažby proti mechanickému poškození. V zimě pro změnu navlhlá betonová dlažba přemrzá a praská, časem se také pokrývá mechem, což u plastové dlažby opět nehrozí.


Unikátní betonová dlažba Eko-flor je díky svému L profilu použitelná nejen jako dlažba zámková, ale i jako zatravňovací. Různým pootočení kostek můžete vytvořit jak souvislou plochu, tak i mozaiku s mezerami pro růst trávy nebo pro doplnění kostkami jiné dlažby LiaStone.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky