úterý 2. července 2019

Koupání praha a okolí

Letní sporty Každý si skvělé koupání představuje trochu jinak - v našich tipech proto najdete přírodní i umělá koupaliště s tobogany, biotopy, jezera i lokality, kde se v minulosti těžil písek a štěrk. Koupání a koupaliště v Praze a okolí. Na oslavu dne dětí má Aquacentrum Šutka připravené pro všechny děti příjemné překvapení. Máme pro vás průvodce a tipy na to, co podniknout, kde se dobře. Praha - Kam za kulturou?


Konají se zde zajímavé společenské, kulturní, sportovní akce a festivaly.

Vltavská pláž v Komořanech nabízí koupání lidem i psům. Voda Vltavy je sice studenější než-li v rybníku, ale za to nádherně osvěží. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaká místa kam se v Praze nebo někde hodně blízko chodíte s pesama koupat a kvalita vody se dá skousnout i. Specializuji se na koupání miminka v Praze a blízkém okolí u Vás doma ve Vaší vaně. Není nutné nikam dojíždět – přijedu za Vámi. Myslím tím společné koupání pes i člověk, tzn.


Koukala jsem, že jsou nějaké rybníky a vodní plochy v okolí Hostivic (litovický, břevský), ale vůbec to tam neznám, nemáte někdo zkušenost?

Přehled vodních ploch v České republice vhodných ke koupání. Hledáme přírodní kopaliště, jezera, přehrady, rybníky, pískovny, lomy a jiné koupání v přírodě. Horka jsou tu v plné kráse a tak je třeba se osvěžit. Parné dny jsou téměř na denním pořádku, a pokud zrovna nebydlíte v domě se zahradou a bazénem, určitě řešíte, kde se zchladit.


Je tu i vyhrazená pláž pro nudisty a volejbalové hřiště. Jezero nedaleko města Sadská, v blízkosti Labe, vzniklo těžbou písku, která byla zahájena v sedmdesátých letech. Motol, HSP, mapa, Žluté lázně, mapa, zlutelazne. Lhotka, HSP, mapa, Džbán, HSP, mapa, Betonová nádrž Divoká Šárka, HSP, mapa, koupaliště Divoká Šárka, Šeberák, HSP, mapa, Šeberák restaurace, Hostivařská přehrada, HSP, mapa.


V létě se lze koupat také ve Vltavě, která mívá kolem °C. Nudapláže mají v Česku poměrně dlouhou tradici a neustále jich. Již stávající mobiliář v okolí lávky by bylo dle studie vhodné obnovit a doplnit pobytovými schodišti či menšími bodovými schody k sezení na břehu. Dle návrhu by mohlo dojít k umístnění stánku s občerstvením s půjčovnou sportovního náčiní.


O radu ohledně místa, kde je možné se opalovat u vody a zároveň tam moct mít. Nabídku výletů průběžně doplňujeme. Pokud máte tip na zajímavý hrad či zříceninu, která ještě není na našem webu, budeme rádi, když nám na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty.


Okolí přehrady je oblíbené především díky cyklostezce, která měří km. Dále se v okolí vodní nádrže nachází kemp, hotel, restaurace, krytý a otevřený aquapark. N a Olešné je možno provozovat windsurfing či jachting.

Například Adršpach je od ubytování vzdálený pouze km. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Našla jsem na googlu rybníky Kala, Břevský a Litovický rybník, příp. Bašta, ale vůbec netuším, zda je možné se tam s pejsky koupat nebo ne. Až se dočtete o koupání na jezeře Bukovec, určitě vám poklesne tělesná teplota o několik stupňů.


Léto se nám kvapem blíží a tým Jupigo neúnavně pracuje na způsobu, jak vás v tomto období ochladit. Právě v této části si sdílíme zajímavé jednorázovky, tedy jednodenní či vícedenní nebo víkendové zajímavé akce v Praze a okolí. Slevy Aquaparky a koupání Cítíte se v aquaparku jako ryba ve vodě? Vyrazte do některého z vodních světů a užijte si koupání , tobogány, vířivky a nekonečnou zábavu na vodních atrakcích. Nachystejte plavky a najděte si slevy na vstupy do aquaparku ve vašem okolí.


I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Místa s neplacenou možností koupání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky