pátek 5. července 2019

Zelezne ploty

Gabióny a gabiónové ploty Poskytujeme zameranie, dovoz a montáž kovaných výrobkov, pletivových panelových dielcov a gabiónových plotov na celom území Slovenska s maximálnou flexibilnosťou a profesionálnym prístupom ku každému klientovi ako i jeho štandardným či špecifickým požiadavkám. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení. Najdôležitejšími aspektmi ktoré majú spĺňať brány, ploty , mreže je bezpečnosť, pohodlie a estetika. Naša spoločnosť sa zaoberá aj výstavbou a realizáciou plotov, dlažieb, obkladov a montážou kovových plotových výplní, brán a braniek.


Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu.

Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového materiálu a stavby plotu na klíč. Realizace staveb plotů a oplocení dle vašeho zadání. Ponúkame kvalitné pletivá za najlepšie ceny. Máme na predaj profesionálne pozinkované alebo poplastované stĺpiky na plot dodávané vždy s čiapočkou. Vyberte si z našej ponuky!


Ponuka - Panelové dielce - Kované ploty - Posuvné pohony - Krídlové pohony - Mont.

Výroba stĺpov na dopravné značky. Výplne, bránky a brány pri kombinácii s kovovými stĺpmi tvoria jeden celokovový plotový systém. Tento celokovový plotový systém môže byť kombinovaný aj s podhrabovými doskami.


Každý typ plotu je vyroben s náležitou pečlivostí a pomocí moderních technologií. Ploty nabízíme s povrchovou úpravou: pozinkovaný základ a povrch lakovaný práškovou barvou (tzv. duplexní systém), na které se vztahuje pětiletá záruka. Kovové ploty : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zakončení profilů plastovými záslepkami. Horní zakončení oplocení je u většiny vzorů možné volit rovné, horním obloukem a spodním obloukem kromě vzorů osazených v rámu. Na tejto stránke zákazníci nájdu - kované polotovary, nerezové polotovary, pohony na brány, zábradlia, , schodiská, kované a nerezové brány, ploty ,balkóny a rôzne kované doplnky klasického i moderného dizajnu.


Lacné pletivá, ploty a oplotenie - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia. Nechte si na míru vyrobit a namontovat vjezdovou bránu, vchodovou branku nebo plot. Záhradné ploty a okrasné ploty sú súčasťou kovaných brán a plotov.


Firma RADOKOV dodáva všetky svoje výrobky s odbornou montážou. V ponuke sú s trojovo vyrobené kované polotovary, na základe velkého výberu kovaných polotovarov si zákazník môže zostaviť bránu, plot, zábradlie podľa svojej predstávy. Kované brány a ploty vám zabezpečia nielen vyššiu bezpečnosť, ale aj reprezentatívny a pohodlný vstup na váš pozemok.

Pri vhodne zvolenom type vytvorí kovaná brána a plotové výplne s vašou záhradou a domom vysoko estetický celok. Realizácie Obchodné podmienky a doprava Kontakt Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Kvalitné slovenské kované brány a kované ploty.


Presná cena kovaných a posuvných brán na vyžiadanie. Plotové sloupky, pojezdové brány, pletiva, ploty na klíč. Vítejte na stránkách předního českého výrobce plotových systémů, branek a bran jak křídlových, tak pojezdových, plotových sloupků a vzpěr a komponentů pro stavby plotů. Hliníkové ploty Zobrazit. Přihlásení do newsletteru.


Brány a branky Zobrazit. Chcete-li sledovat aktuality z našeho sortimentu, přihlašte svůj e-mail k pravidelnému odběru novi. Betonové ploty jsou praktické, postarají se o dostatek soukromí a pocit bezpečí. Zároveň jsou ale také okrasné, okolí vašeho domu s betonovým plotem bude atraktivní.


Vybírat můžete hned z několika designových provedení a barev. ALUMIX slovenský výrobca hliníkových plotov, brán a zábradlia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky