středa 10. července 2019

Přípravek na hubení slimáků

Slimáci, plzáci, plži patří mezi největší škůdce, kteří si pochutnávají na zelenině a okrasných rostlinách ve vaší zahradě. Tento přípravek již není volně prodejný! Nejvhodnější dobou pro aplikaci je podvečer, kdy slimáci opouštějí své denní úkryty.


Nemaslug – přípravek , jehož účinnou látkou jsou živé hlístice (Phasmarhabditis hermaphrodita), které na plžích parazitují. Na co raději zapomenout? Použití biologického přípravku Nemaslug spolu s chemickou ochranou je vyloučené.

Obzvláště rizikové pro parazitickou hlístici Phasmarhabditis hemafrodita jsou půdní insekticidy, nematocidy a fumiganty. Hubení slimáků nikdy nebylo jednodušší Věříme, že jsme Vám dodali potřebnou inspiraci a nyní je již pouze na Vás, jaký přípravek se Vám nejvíce líbí. Přípravky na hubení slimáků a plzáků Slimáci (Limax) patří mezi velice známé noční škůdce, kteří si nejvíce pochutnávají na zeleninových a okrasných zahradách. Zůstává po nich velmi typická slizká stopa a na listech zůstávají po nich často vykousané menší či větší otvory. To znamená, že můžeme kdykoliv sklízet úrodu a nemusíme se ohlížet na dobu, kdy jsme rozsypali v záhonech granule.


Zeleninu můžeme bez obav okamžitě konzumovat. Tyto granule lze na zahradě používat současně s dalším bio preparátem – parazitickými hlísticemi k ničení slimáků. Prevence proti slimákům.


Mezi ty nejznámější aromatické rostliny patří třeba levandule, šalvěj, kerblík a hořčice.

Pokud se slimáků chcete nadobro zbavit, inspirujte se naší nabídkou, která Vám poskytne opravdu takové přípravky, na které se můžete doopravdy spolehnout. A pokud nezakročíte, na jaře se stovky slimáků vylíhnou znovu. Nejúčinnější ochranou proti slimákům na zahradě tak zůstávají profesionální jedy a pasti na hubení slimáků. Pro slimáky je vysoce atraktivní, přijímají jej jako potravu a následně hynou. Desimo Duo je učinný kontaktní a požerový přípravek proti všem druhům.


V dubnu když už jsou slimáci aktivní, ale hlístice se ještě nedají použít doporučujeme použivat přípravek na hubení slimáků Ferramol. Ferramol je ekologický přípravek, který hubí jen slimáky a plzáky a je nečkodný pro domácí zvířata, ježky, včely a jiné užitečné živočichy. Registrant Biocont Laboratory, spol. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Gelový přípravek na hubení vytrvalých a jednoletých plevelů. Přípravek na hubení slimáků , hlemýžďů a plzáků. Vhodný i do skalky, zeleninových a květinových záhonů a do trávníku. Přesná a jednoduchá aplikace.


Jde o nástrahový přípravek s účinnou látkou ze skupiny karbamátů proti všem druhům slimáků a plzáků v zemědělských a zahradních kulturách. Konkrétně přípravek na hubení slimáků a také dva druhy herbicidů na ničení plevelů a nežádoucích rostlin: selektivní, které zpravidla zneškodňují jen malou skupinu rostlin, a totální likvidující drtivou většinu plevele a invazních rostlin. Granulovaný přípravek pro hubení slimáků v záhonech, trávnících i okrasných zahradách.


Velmi rychlé hubení slimáků - granule jsou pr.

Vanish je limacid ve formě tmavěmodrých minigranulí určený k hubení slimáků, plzáků a hlemýžďů na zahradách, ve sklenících, sadbě zeleniny, v uskladněných prostorách. Pro domácí zvířata nebezpečný. ZLIKVIDUJE všechny běžné druhy malých až středních slimáků i plzáků.


Dřeviny na živé ploty pěstujeme ve volné půdě. Kromě tújí u nás naleznete i habr, jalovce, jehličnany včetně roubovanců nebo solitérní okrasné keře. Přijďte si k nám do Zahradnického centra Diké v Příšovicích vybrat, rádi poradíme. Balení 2g vystačí na ošetření přibližně 3m².


Minerální přípravek na hubení parazitů a hmyzu 200g TULIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky