čtvrtek 4. července 2019

Krouhač ovoce

Krouháním ovoce i zeleniny rozumíme rozmělňování na menší kousky. Díky námi nabízeným krouhačům a variabilním nástavcům pro krouhání, ale i plátkování, krájení na nudličky, plátky či kostičky a vlnky si můžete vybrat přesně potřebný tvar nakrouhaného ovoce či zeleniny. Kráječe ovoce a zeleniny. Zařízení na hranolky je určeno mj.


Profesionální krouhač ovoce a zeleniny je nepostradatelným zařízením pro malé či velké kuchyně.

Elektrický krouhač , ve kterém lze připravovat zeleninu, ovoce ale také ořechy. Díky možnosti výměny až druhů nástavců lze získat vždy požadovaný. Krouhač zeleniny je skvělým pomocníkem při zpracování zeleniny a ovoce. Každý krouhač na zeleninu je z kvalitních materiálů.


Vybírat můžete dle výkonu. Lze zpracovávat syrovou zeleninu, ovoce na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev. Krouhače zeleniny slouží ke zpracování jak zeleniny, tak ovoce.

Krouhače si můžete vybírat dle výkonu, dle materiálu, ze kterého je krouhač vyroben a od různých výrobců. V naší nabídce naleznete kvalitní a profesionální krouhače, které jsou vyrobeny a navrženy pro profesionální použití v restauracích, hotelích, kuchyních a jídelnách. Nejjednoduší krouhač na ovoce -jádroviny je z obyčejné hliníkové staré mlékařské konve.


Dno se vyřeže, do užšího hrdla konve se vsadí vyrobené nerezové kolečko-proti sobě jakoby napůl nařezané a vyhlé a nabroušené flexou a vznik. Krouhačka na řepu ruční bubnová - domácí krouhač řepy, kruhadlo s ručním pohonem, krouhání krmné řepy otáčením strouhacího bubnu. Snadné čištění, horní část krouhače může být zcela demontována (bez jakýchkoliv nástrojů). Určen pro menší gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování. Jelikož jsem kráječ měla jako dárek,čekala jsem,až jej syn rozbalí.


Poté jsem zjistila,že tam není vůbec český návodále vrchní díl nedrží tak jednoduše,jak je na předváděcím videu a musíte si vše předem nakrájet na malé kousky a mít velkou sílu na protlačení tvrdšího ovoce. Po stisknutí tlačítka strouhají, drtí, melou i sekají např. Záruka Na toto příslušenství se vztahuje roky záruky. Dále umožňuje výrobu hranolek, bramborové kaše, strouhání sýra a drcení oříšků.


Lze použít také bez krájení nožem nebo frézkou. V této kategorii vám nabízíme profesionální zářízení na zpracování potravin, jako je například kráječ na ovoce a zeleninu , spirálový kráječ brambor a zeleniny , krouhač zeleniny , kráječ na hranolky a další. Ruční kuchyňský krouhač pro snadné nakrouhání zeleniny nebo ovoce je šikovný pomocník do každé kuchyně.

Stačí jen párkrát zatočit kličkou a máte například nakrájenou zeleninu na salát. Vhodné pro školky, restaurace a bistra s max. Krouhač je vyroben z nerezové oceli, odnímatelný kryt, snadné čištění. Obsahuje velký otvor (CCA 18x17) pro vkládání velkých kusů zeleniny a také malý( cca 5cm).


Nabízený model je vybaven 5ti řeznými kotouči z odolné nerezové oceli. Krouhač na ovoce - např na krouhání před lisováním moštu nebo před kvašením. Domácí výroba - přišroubuje se na stoličku, starou židli apod. Povrch horší, chtělo by asi natřít. Osobní převzetí Praha večer cca po 18hod.


Velmi kvalitní krouhač s kterým jsou zákazníci spokojeni. Určen pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny. Vhodný pro rychlá občerstvení, bistra, školní jídelny, lahůdky, restaurace a pizzerie s max.


V krouhač, známý také pod názvy v-krouhač, vs krouhač, w krouhač nebo ws krouhač, vám čas bude šetřit. Použít můžete ws krouhač na zeleninu i ovoce. Velmi rychle budete mít nakrájené okurky na plátky, brambory na hranolky i cibuli na kolečka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky