pondělí 8. července 2019

Stavba zahradní pece

Opékání, grilování, příprava pokrmů na kameni nad ohněm to je všechno super, ale nejuniverzálnějším prostředkem pro vaření na zahradě je. To jsme tušili již několik let, ale jak se na úpatí Jizerek dostat k zahradní peci, když do Itálie či Austrálie je daleko a jak je notoricky známo „starý. Specialitou je pak mohutnější zahradní krb s integrovanou pecí, grilem a případně také udírnou.


Zaujaly Vás možnosti zahradní pece ? Rádi byste si obohatili rodinný život o pravidelnou přípravu masa, pizzy či chleba přímo na zahradě? Proč si pořídit zahradní pec?

Ale postavit si pec vlastníma rukama je teprve tou správnou cestou k získání skutečně originálního a funkčního doplňku zahrady, který může velmi dobře fungovat vedle tradičního grilu či udírny. Vlastní chléb ze zahradní pece Do módy se vrací venkovní pec na chleba, pizzu či maso. Pec na pizzu byla mým snem tak dlouho, až jsem se rozhodl postavit si ji sám.


Správná pec musí mít komín a dobrý izolační plášť, zastřešení zase ochrání plášť pece a omítku před sněhem a vodou. Ostřivo nám napomáhá zahustit hmotu jílu, zvyšuje akumulační schopnosti a dochází k minimálním deformacím hlíny při schnutí. Schnell und sicher online buchen.


Umožňuje snadnou přípravu řady pokrmů s nezaměnitelnou chutí a vysokou přidanou hodnotou. Venkovní pece mají tisíciletou tradici a jsou běžně používány nejlepšími kuchaři v Itálii, Řecku i Španělsku. Základ tvoří zmíněné tvarovky a kovová dvířka, dále se můžete setkat s keramickou izolační rohoží, reflexní alu fólií, glazovaným korpusem,stojanem, komínem, teploměrem a dalším příslušenstvím.

Při sledování pořadů Jamieho Olivera jsem si zamilovala zahradní pec. Je to úžasné zařízení, ve kterém lze péct pizzu, skvělé kuře i křupavý chléb. Pro objednání našich pecí nebo originálního příslušenství využijte náš internetový obcho nebo objednávejte e-mailem či telefonicky. Odkouření bylo řešeno několika otvory v druhé řadě cihel ohnišťové klenby.


Mimořádné akumulační vlastnosti nám zaručí využití tepla v peci až hodin po ukončení přikládání. Pokud se však chcete vyhnout problémům a řešením špatně postavené udírny, pak právě pro vás nabízíme již hotové krbové dílce. Krbové dílce jsou vyráběny z odolného a kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost, pevnost a stabilitu.


Pece WoodFire - podívejte se na naše i klientské realizace pecí. Neomezeně možností - záleží jen na Vás jaký design Vaší pece na chleba a pizzu zvolíte. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Zahradni in Karlsbad reservieren. Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Echte Bewertungen, Jetzt buchen!


Výrobek, kterému se jen těžko mohou vyrovnat zahradní krby a pizza pece postavené svépomocí anebo sériově vyráběné polotovary. Naše zahradní pece jsou dokonce i ručně glazované, takže každá má jedinečnou barevnou strukturu i odstín. Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci?


Fontana, zahradní pece , Garden Party.

Nejprve jsem provedl skrývku ornice a následně jsme vyvrtali děr na základové patky do hloubky cca cm. Stavba pece na pizzu a chleba. Už dávno jsem si chtěl postavit pec na chlebe nebo pizzu dle mých představ.


Kde jinde jdou vaše představy realizovat, než právě doma. Jejich stavba bývá odlišná dle charakteru samotného záhonu. Zatímco na některé vám postačí staré větve a kmeny stromů, u jiných už bude třeba zainvestovat do koupě kvalitního dřeva. První den jsme strávili přípravou základů a samotná stavba pece nám trvala dva dny. Hotová pec (hrubá stavba).


Jetzt bei MYBESTBRANDS Produkte in über 1Onlineshops entdecken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky