pondělí 1. července 2019

Ovocné stromky v kontejnerech

V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Období třešňových týdnů kolísá v závislosti na poloze a počasí : První třešňový týden(dní )24. V našich zahradních centrech Vám nejčastěji v kontejnerech nabízíme okrasné jehličnany a listnáče , vysoké nebo středně vysoké trvalky či nízké, patří sem i trvalky ze skupiny skalniček. Hlavní předností tohoto výsadbového materiálu je možnost jej vysazovat i mimo tradiční výsadbová období, prakticky v jakoukoliv roční dobu.


Stromky u nás pěstované jsme proto nakontejnerovali a už více než rok je pro vás nabízíme v kontejnerech po celý rok.

Stromek, který je pěstovaný v kontejneru, si vytvoří kvalitní kořenový systém a ujímatelnost takových stromků je pak téměř stoprocentní. Nyní se naše nabídka navíc významně rozšířila o další odrůdy ovoce. Momentálně máme v nabídce jabloně, hrušně, meruňky, švestky, višně, třešně, broskvoně a ořešáky.


Dodáváme tříleté,silné sazenice ve velkých kontejnerech. Vážení zákazníci, v současné době pracujeme na nové nabídce ovocných stromků pro podzimní sezónu, postupně budeme přidávat nové odrůdy. U ovocných dřevin se tento postup rozmnožování rozšířil především u některých obtížně množitelných druhů nebo druhů velmi citlivých na mráz, jako jsou beztrnné ostružiníky, borůvky, brusinky apod.


Jen je třeba při výsadbě dopřát rostlině dostatek vody. Takto pěstované ovocné stromky v kontejnerech umožňují prodej zahradním centrům po celý rok.

Kromě dalších výhod rostlin v kontejnerech. Osela, Agat Donskij, Vostorg, Prim). Přes léto nabízíme ovocné stromky a keře v kontejnerech.


Jedná se především o drobné ovoce jako maliny, ostružiny, borůvky. Ovocné stromky nabízíme v jarní a podzimní sezoně. NABIDKA PRO PODZIMNÍ SEZONU BUDE AKTUALIZOVÁNA 1. ZÁŘÍ Díky svému štíhlému vzrůstu a poměrně malému kořenovému balu jsou vhodné nejen do malých zahrádek, ale i na terasy k pěstování v kontejnerech. Prodáváme ovocné stromky a keře s expedicí po celé ČR, balené v pilinovém balu, který udržuje dostatek vláhy pro stromek, či keř.


Slabá podnož urychlí nástup do plodnosti, na druhé straně zkrátí životnost stromu. Kdysi se říkávalo „sázej stromky pro potomky“. Vysokokmeny na generativní podnoži se skutečně dožívaly mnoha desítek let. Nízké tvary na vegetativně množených podnožích, jako M lze udržet v dobré kondici 2 výjimečně až roků.


Vánoční stromky v kontejneru. VÁNOČNÍ STROMKY V KONTEJNERU. Rada na období: Péče o ovocné rostliny Za sucha zavlažujeme ovocné dřeviny, především ty zasazené na jaře. Zaléváme méně často, ale vydatně, aby se.


Podnož vhodná pro tvar zákrsek.

Je vhodná také pro pěstování v kontejnerech. Přestože sortiment řezaných stromků zahrnuje především velmi kvalitní stromky ze speciálních plantáží, které se vyznačují dokonalým pravidelným růstem, zaměříme se na stromky v kontejnerech. Kontejnerovaný rostlinný materiál má pro pěstitele význam v celoročním uplatnění. Stromky je možné koupit buď v plastových kontejnerech , nebo jako prostokořenné, to znamená, že jsou stromky na volno položené ve vlhké půdě. Stromky , které jste zakoupili v plastovém kontejneru, můžete, kromě zimních období, sázet kdykoliv se Vám zachce.


Stromek stačí opatrně (aby se neporušil kořenový systém) vyjmout z kontejneru a nasadit. Kruh nabízí v této době nejvíce ovocné stromky prostokořenné (volnokořenné). Jedná se o stromy nebo jiné rostliny, které byly na podzim vyorány a jsou určené k podzimní a jarní výsadbě.


V konteinerech máme k dispozici: Jabloně Z, do oplocených zahrádek, broskve, stromkové angrešty a rybízy,zakrslé třešně, růže velkokvěté,polyanthy,pnoucí,rakytník,borůvky, vinná réva a další. Nyní v prodeji okrasné keře, jehličnany, trvalky, skalničky, okrasné trávy, ovocné keře v kontejnerech. Okrasné rostliny neustále doplňujeme o nové druhy. Prodejní doba v letním období (červenec, srpen): pouze sobota 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky