pátek 12. července 2019

Olej do zahradního traktoru

Zpravidla jsou oleje do zahradních traktorů určeny pro letní provoz, jsou tedy ideální pro mazání motorů zahradní techniky v období od jara do podzimu. Každý olej do zahradního traktoru ze sortimentu Mountfield díky svým přísadám bezpečně splňuje předpisy na kvalitu motorových olejů. Kvalitní a levné motorové oleje určené do zahradních traktorů, sekaček a další zahradní techniky. Prohlédněte si naše značkové motorové oleje.


Objednejte do 13:hodin a odešleme ještě dnes 30.

Jsme autorizovaný prodejce značky STIGA. Zdravím,začal čas kdy už na zahradách ustává ruch,takže bych rád vyměnil olej u našeho traktůrku,jenže si nejsem jistý zda tam můžu použít ten klasický olej který např. Mountfieldu,většinou tam uvádějí že je to olej pro 4taktní zahradní traktůrky. Jelikoš už má motor něco naběháno, tak dávám olej bud castelgarden 4T, nebo klasická M6AD co se dává do auta.


Dobrý den, mám v zahradním traktoru hydrostatickou převodovku Hydro-gear T2. Olej měním každých MTH. Jaký olej mám použít na výměnu či doplnění. Výrobce doporučuje motorový.

Pro výběr zahradního traktoru je nutné znát velikost plochy, kterou budete sekat, je určitě klíčovým faktorem při rozhodování o typu traktoru. Abyste získali základní představu, použijte graf nahoře. Vystavené zboží nespadá do skladových zásob prodejen, není proto možné ho objednat či zakoupit. Upozornění: Uvedená data vycházejí z informačního systému a mají pouze informativní charakter.


This feature is not available right now. Při doplňování oleje musí být převodovka studená a teplota prostředí by měla být kolem 20°C. Zvedák zahradních traktorů do 3kg hydraulický.


Servisní intervaly jsou předepsány výrobcem. Převodovka Tuff Torq Kbez uzávěrky diferenciálu - aktuálně se nemnontuje do žádného provedení traktoru Starjet Převodovky Tuff Torq Ks uzávěrkou diferenciálu uvidíte na tuzemském trhu např. Pokud se již blíží výměna, udělej.


Používá se jako olej do traktorů. Rádi vám pomůžeme s výběrem toho správného zahradního traktoru. Máme všechny typy: jak zahradní traktor pro pravidelně udržované malé i velké travnaté plochy, tak i pro pozemky, které je po delší době potřeba zkultivovat. Motorový olej do sekaček - Sekačky-Traktory. Pro pohon zahradního traktoru je nejlepší volbou motor s minimálním výkonem dvanácti koní a litinovou vložkou válce.


Existují také modifikace s antivibračním systémem, který využívá přídavných vyvažovacích závaží na klikové hřídeli motoru a výrazně zklidňuje chod i prodlužuje životnost. Výhodou je, pokud má motor i tlakové mazání a olejový filtr.

Takový motor snáší podstatně tvrdší zacházení. Oregon čtyřtaktní motorový olej SAE 3 kvalitní olej do travní sekačky nebo zahradního traktoru, německý výrobek. Univerzální olej Oregon SAE do čtyřtaktních motorů travních sekaček nebo zahradních traktorů.


Vhodný do všech 4-taktních motorů zahradní techniky. Vhodné příslušenství můžete hledat buď podle výrobního čísla v horním okénku hledej, nebo podle typu traktoru. Rychle a perfektně posekaná tráva? Se zahradním traktorem či riderem Stiga žádný problém.


Nabízíme traktůrky na malé zahrady i výkonné stroje na velké. Disponuje kvalitním žacím ústrojím, které do koše posbírá i vyšší a mokrou trávu. Na průjezd mu stačí pouze cm!


Traktor STIGA BT HBC má navíc přední světla, nárazník a nastavitelné sedadlo. Důležitým faktorem při koupi zahradního traktoru je i dostupnost náhradních dílů. My zajišťujeme certifikovaný prodej i servis traktorů Starjet. Pro vaše oblíbené zahradní traktory Starjet vám nabízíme široký sortiment náhradních dílů, které můžou být zapotřebí při údržbě nebo opravě zahradního traktoru. Regulace rychlosti pojezdu zahradního traktoru je naprosto dokonalá, řazení je prosto bez jakýchkoliv rázů.


Ve spojení s tempomatem poskytuje maximální možné pohodlí při sečení rozlehlých travních porostů. Ovládání zahradního traktoru nebo rideru je při tom tak snadné, že se práce stává opravdovou zábavou. Doporučená plocha sečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky