pondělí 22. dubna 2019

Zahradní sprcha dřevo

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Firma AQ SPOL vyrábí luxusní zahradní sprchy z dřeva doplněné v kombinaci s nerezovou ocelí. Unikátní vzhled vznikal ve spolupráci s designovým studiem AK´63. Nejde o sprchu se solárním ohřevem.


Voda z ní bude osvěžující, přímo z hadice, ale v mnohem elegantnější formě. Solární sprcha, jak už název napovídá, není jen tak obyčejná zahradní sprcha. A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří nemají bazén a kterým slouží nejen jako venkovní sprcha k osvěžení a omytí, ale i jako bezplatný a ekologický zdroj teplé vody.


Je také velmi odolné vůči plísním, houbám a napadení hmyzem.

V zájmu zachování tropických pralesů se výrobce snaží chovat šetrně k životnímu prostředí. Produkt je vyroben v souladu s kritérii FSC certifikace. Designová zahradní sprcha vyrobená z kombinace kovu (hliník) a tvrdého tropického dřeva Shorea, které je velmi odolné vůči povětrnostním vlivům, vodě i. Má velkou otočnou sprchovou hlavici se extra velkými tryskami, která jsou také méně náchylná k kalcifikaci. Nebo máte bazén, ale chcete mít příležitost se i osprchovat a předejít tak.


Vhodně zvolená sprcha se stane elegantním prvkem ve vaší zahradě. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor. Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Tím je zajištěno, že sprcha může být umístěna kdekoliv, dokonce i bez velké konstrukční práce.


Pro stavbu jednoduše hledáte požadované místo, co nejslněnější, zajistíte tím, že zemní výplň zajistí pevný stojan a uzavře zahradní hadici. Již potěšení z vody může začít. V naší nabídce naleznete klasické zahradní sprchy , které Vám v letních dnech dopřejí příjemnou sprchu a dále sprchy solární , které zahradu moderně a stylově oživí, ale hlavně ušetří, nejenom, Vaši peněženku. Sprchování přináší úlevu, relaxaci i osvěžení. Buď ji můžete koupit za pár tisícovek hotovou nebo se pustit do vlastního díla.


Druhý extrém jsou speciální kohoutky napojené na domácí vodovodní řa kde teče i teplá voda. S chromovou pákovou baterii lze plynule nastavit teplotu vody. Tato zahradní sprcha je z UV.

Hledáte zahradní sprcha dřevo ? Vybrali jsme pro tebe podobné kousky. Tchibo případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada. V článku si povíme, jak si tuto venkovní zahradní sprchu vyhotovit z materiálů, které jsou u nás dostupné, a jak si můžete na zahradu vyrobit svépomocí. Pokud jste domácí kutil, bude pro vás konstrukce zahradní solární sprchy úplná hračka.


Někdy stačí udělat pro vítané osvěžení jen malý krok: Tuto zahradní sprchu můžete umístit kamkoli na zahradu nebo terasu vybavené běžným zahradním systémem hadic – za horkého počasí bude mít cenu zlata. Jako ideální se jeví slunné místo například před zídkou nebo živým plotem. Tím, že solární sprchu vhodně umístíme, totiž snižujeme dobu, která je k ohřevu vody nezbytná.


Samotná instalace solární sprchy je velmi snadná, konstrukce je totiž samonosná a kotví se k zemi čtyřmi šrouby. Disponuje regulovatelným sprchový paprskem a uzavíratelným průtokem vody. Napojíte ji snadno rychlospojkovým systémem Gardena přímo na přívod tlakové vody.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky