úterý 30. dubna 2019

Keltská spirála výroba

Je to vlastně směrová vysokofrekvenční bioanténa, která usměrněnou a koncentrovanou bioenergií působí na molekuly vody, tyto molekuly mění a aktivuje, podobně jako energie pyramidální nebo magnetická. Každý nápoj obsahující vodu. Popis: Tento výrobek je možný zakoupit pouze u nás ! Bioenergie spirály regeneruje nemocné a poškozené orgány.


Pro video výrobku klikni zde UKÁZKA.

KELTSKÁ SPIRÁLA – tvarový zářič, který generuje bioenergii staticky a vyzařuje ji v axilárním tvaru. Léčebný účinek je ještě zesilován přikládáním přímo na. Symbol představuje spojení tří světů (pozemského, nebeského a podsvětního) a soustřeďuje jejich společné vědění a moudrost. BIOENERGICKÁ SPIRÁLA je silný tvarový zářič – biogenerátor, který generuje, doplňuje a kumuluje životní energii, nezbytnou pro naší existenci.


Koncentrováním této energie do určitých míst dochází k jejich regeneraci, podobně jako s touto energií zacházejí léčitelé. Jednoduchá a dvojitá keltská spirála napsal Ing. Jaroslav Hanus Tento článek obsahuje podrobnější a komplexnější informace o působení jednoduché a dvojité keltské spirály-o tom,jaká je její účinnost a jaké jsou možnosti využití tohoto účinného a lidskému zdraví prospěšného zářiče.

Author: anitraM komentárov Dnes som niečo hľadala o mosadznej špirále, ktorý mal ten podivný muž v Práne a nechtiac na mňa preniesol negatívnu energiu. Keltská špirála… Date: 4. Nejpravděpodobněji symbolizuje živly: oheň, voda a vzduch, či obecně části celku, které jsou zde doplněny třemi různými bytostmi. Přikládáním na určitá místa na těle doplňuje životní energii. Přívěsek keltská spirála velká.


Amulet Strom života bronzový. Vytváří elektromagnetické pole ve své ose a koncentrací této energie do určitého místa na na. PROČ NAKUPOVAT S MONIKOU.


Pracuje s niečim neviditeľným čistí, harmonizuje. Veľa ùspechov pri objavovaní vecí neviditeľných vôkol nás prajem všetkým. Razítko na textil motiv trojitá spirála , keltský symbol.


Přesné dřevěné razítko na textil, ale i jiné materiály. Razítko je vyrobeno ze dvou vrstev 3mm silné topolové překližky, které jsou k sobě spojeny lepidlem Herkules. Dvojitá keltská spirála vrchem nabírá a spodem transformuje. Má tedy dvojí sílu a není třeba ji nikterak dobíjet – o to se díky svému tvaru postará sama.


Ať už máme keltskou spirálu položenou, či pověšenou v naší blízkosti, je dobré mít ji v takové poloze, aby směr jejího navinutí měl pro nás ten správný účinek.

Je to směrová vysokofrekvenční anténa, která generuje a usměrňuje tuto v energii, dnes již měřiteln. Působí na své okolí jako biogenerátor Působí na své okolí jako biogenerátor - má velmi silné harmonizující a zklidňující účinky. V katalogu nemáme podrobnější informace o keltska spirala. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Laicky povedané, ide o smerovú vysokofrekvenčné anténu, ktorá generuje a usmerňuje tok šíriacej sa en. Zatím nemáte v košíku žádné zboží. Transparentní razítko tzv. Průhledné razítko je vyrobeno z transparentního polymeru. Toto razítko určené pro tisk nejen na textil nemá žádný gumový štoček.


Motiv spirály, v různých podobách, najdeme vyrytý na kamenných monolitec. Spirálu jsem si zakoupil asi před deseti lety. Moc mi pomohla při mých zdravotních potížích. Tato usměrněná a koncentrovaná bioenergie působí pozitivně a léčivě na lidi.


I na své okolí působí velmi silnými harmonizujícími a zklidňujícími účinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky