pondělí 22. dubna 2019

Kniha včely

Zistíte, prečo včely tancujú, i to, ako sa dostali na Napoleonov plášť. Dozviete sa, odkiaľ vieme, že sa na svete objavili ešte skôr, ako dinosaury. Vyskúšate si prácu včelárov, preveziete sa kamiónom, ktorý vozí úle do mandľových sadov, ochutnáte všetky možné druhy medu. Včely sú životne dôležité pre budúcnosť našej planéty, no sú ohrozené a ich počet stále klesá.


Kniha, ktorú držíte v rukách, ponúka pozoruhodný pohľad do ich sveta a ukazuje, ako môžeme včely chrániť, pomáhať im a tešiť sa z nich v každodennom živote. Včely jsou výjimečný výtvor představivosti a život včelího úlu zachycují do úchvatných, vzrušujících a brilantních podrobností.

Smyslný, niterný miniepos o věčných rituálech a novodobé ekologické katastrofě. Krásná kniha, která je hlavně o milých a velkých obrázcích. Ovšem nechybí ani věcný popis včelího života a různých zajímavostí s tím spojených. Kniha je tak vhodná jak pro větší děti, tak i pro menší, kterým s ní mohou pomoct rodiče.


Kniha pritom vie byť krásna aj pre toho čitateľa, čo možno neuvažuje založiť si vlastný úľ. Možno len chce poznať včely viac ako živé organizmy. Aj v tom sa bude táto kniha líšiť od klasickej včelárskej literatúry.


Vysvetľuje a predstavuje život včiel, spracovanie medu, no taktiež prináša akési posolstvo všetkým ostatným nevčelárom o tom, ako včelám môžeme pomôcť vo svojom okolí. Na vlastnej záhrade, či balkóne.

Fenomenální včely - Biologie včelstva jako. Kniha Včely (Graham Roumieu, Piotr Socha) za skvelú cenu v internetovom kníhkupectve moja-kniha. Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete.


Všechny informace o produktu Kniha Včely , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Včely. Přijměte pozvání do kouzelného království včel! Podívejte se zblízka, jak vypadají, nahlédněte do jejich domova, seznamte se s. Bohatě ilustrovaná velkoformátová kniha přináší komplexní informace o včelách. Vše o včelách a včelích společenstvích: po popisu těla včely a způsobu života Nejen pro děti. Včely hromadně hynou, trpí parazity a nemocmi a vyžadují stále větší péči, maji-li se udržet.


Kniha přináší nové pohledy na včely, na organismus včelstva ve snaze porozumět jejich tajemstvím. Kniha je studnicí poučení o tajemných vztazích a souvislostech ve světě kolem nás. Kniha je velice pozitivní, krásně ilustrovaná a hlavně rozměrná. Mám ji do kroužku mladých včelařů a musím potvrdit, že autor není žádný pohádkář, ale přináší fakta o včelách.


Ivana Řezníčková, vedoucí včelařského kroužku. Kniha Včelí produkty je publikací, která nesmi chybět v knihovně žádného včelaře. V knížce se dozvíte vše o nejdůležitějších včelích produktech. Nádherná bohato ilustrovaná kniha zo sveta včiel a včelárov vám ukáže, ako si náš najväčší symbol usilovnosti nažíva vo svojom magickom kráľovstve.


O čem je kniha Výstup na horu manželství?

Hora manželství může odstrašovat ty, kdo se bojí výšek a nedokážou ocenit schopnost sebedarování. Které z nich vyrábějí med a které ne? Kde žijí čmeláci a proč.


Zahrada pro včely Na zahradě to žije. Je to místo, kde se užitečný hmyz cítí dobře. Rozmanitost květů, stromů a dalších planých či nešlechtěných.


Domečky pro včely a užitečný hmyz Když se vám podaří přivábit samotářské včely , osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ─ opylené plodiny. Kníhkupectvo KNIHY PRE KAŽDÉHO s. Máme v ponuke veľký výber kníh, s obrovskými zľavami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky