pondělí 22. dubna 2019

Okrasné zahradnictví

Díky spojení pěstování a prodeje můžeme svým zákazníkům nabídnout kvalitní rostliny za příznivé ceny. Falátkovi, který byl již předtím desítky let renomovaným hradeckým zahradnickým. Dále poskytujeme zahradnické služby od návrhů a realizací zahrad , přes údržbu až po poradenství.


Detailní popis našich služeb najdete rozepsané v jednotlivých kategoriích. Vítejte na nově otevřeném internetovém obchodě.

Přečtěte si prosím naše obchodní podmínky. Prodáváme také substráty, mulčovací kůru, hnojiva, květináče, truhlíky a další potřeby pro výsadbu sazenic a pěstování rostlin. Okrasné keře spojují stromy a trvalky.


Keře jsou základ pro další tvorbu vašeho zeleného ráje. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin. Tvoří tak útulný kout jen pro vás. O všechny bonsaje v našem zahradnictví pečuje odborník, který Vám poradí jak rostliny správně ošetřovat, popřípadě pomůže s jejich tvarováním.


V naší nabídce naleznete i ovocné stromky.

Vaše nové rodinné zahradnictví. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Hnojiva, zahradní potřeby. Vstup na výstavu je tradičně volný, parkoviště přímo v areálu zahradnictví a občerstvení je již zajištěno.


Základní nabídka a fotogalerie okrasných dřevin, skalniček , okrasných trav a jiných rostlin do vaší zahrady. Sytě zelené vyvýšené trsy. Listy jsou úzké a špičaté. Vhodné do okrasných zahra skalek i nádob.


Naše zahradnictví se také zaměřuje na provozování okrasné školky, jejíž doménou jsou především okrasné roubované vrby. Zahradnictví na Barvínkově. V jedinečné nabídce našeho zahradnictví naleznete například listnaté a jehličnaté stromy a keře, unikátní bonsaje, ovocné dřeviny, trvalky a mnoho dalšího.


Rodinné zahradnictví v Oticích se zásilkovým prodejem. Pěstujeme bylinky, skalničky, drobné ovoce, chryzantémy, okrasné dřeviny, balkonové rostliny. V nabídce je také sezónní sadba zeleniny.


OKRASNÉ KEŘE TRVALKY A SKALNIČKY TRAVINY a KAPRADINY. OBJEDNÁVKY, REKLAMACE, ZMĚNY OBJEDNÁVEK. Těší nás, že jste nás navštívili.

Máte v plánu založit zahradu, nebo svou. Vážení zákazníci, dovolte, abych Vás přivítal na webových stránkách našeho zahradnictví. Pro oblast: Pardubice, Chrudim, Hradec Králové, Lázně Bohdaneč, Holice, Přelouč, Sezemice, Kolín, Poděbrady, Jaroměř, Jičín, Havlíčkův Bro Kutná. Nabízíme sortiment rostlin a zahradních potřeb.


Najdete u nás širokou škálu rostlin-stromy, keře, dřeviny, květiny, bylinky, okrasné trávy a mnoho dalšího. Dále firma BENED-zahradní architektura s. Celkem záhy „přebytky“ zvítězily a nabyly na šíři. Z důvodu velké poptávky po zahradních realizacích jsme se zaměřili i na toto odvětví, v němž jsme velmi rychle získali dobré reference. V současnosti se již specializujeme zejména na realizace zahra koupacích i okrasných jezírek, skalek, zahradních staveb a dalších. Máme rádi přírodu a vše, co je živé.


Výzkumný ústav Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví , veřejná výzkumná instituce (dále VÚKOZ) je veřejnou výzkumnou institucí, zřízenou k 1. Květinová a zeleninová sadba, ovocné a okrasné dřeviny, substráty. Návrhy a realizace zahrad. Pěstujeme květiny a zeleninu v nejvyšší kvalitě, přijďte se přesvědčit. Postupem času došlo ke specializaci pouze na okrasné rostliny.


Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky