pátek 26. dubna 2019

Kadeřnictví dobruška

Kadeřnictví Markéta Ulrychová Dobruška. Dnes jsem měla v salonu jednu statečnou princeznu,která se rozhodla darovat svoje vlásky. Provozujeme kadeřnictví s nabídkou barvení, melírování, dámského, pánského i dětského stříhání.


Prodej vlasové kosmetiky Indola a vlasových doplňků. Podívejte se, kde vám udělají nový účes, kam se oplatí zajít ostříhat, kde umí udělat hezkou barvu na vlasy, ale třeba také manikúru nebo pedikúru. KadernictvÍ - Dobruška Stylové kadeřnictví nabízí kompletní kadeřnické služby, pohodlí, komfort a práci s těmi nejkvalitnějšími vlasovými produkty.

Nabízíme nové trendy střihů, jak pánských, tak dámských, a samozřejmě také barvení. Chtěla bych Vás seznámit s bližšími informacemi ohledně otevírací doby. Vítejte na internetových stránkách kadeřnictví Kuchařová, ve kterém najdete profesionální služby kadeřnictví, manikúru, různé druhy pedikúr a masáže.


Svým zákazníkům nabízíme vysoce kvalitní služby za dobré ceny. Naše kadeřnictví nabízí klasické služby jako je foukání, stříhání, barvení a mnohé další. Kosmetika, kadeřnictví , manikúra, pedikúra, masáže. Profesionál z kategorie Holiči, kadeřnice v okolí města Dobruška nebo přímo ve Vašem městě Semechnice, Sněžné, Opočno, Janov V kategorii Holiči, kadeřnice v okolí města Dobruška bohužel není zapsán žádný profesionál, ale můžete se poohlédnout v okolí.


Jsme kadeřnictví, kde nabízíme moderní střihy, svatební a společenské účesy, barvení a melírování s vlasovou kosmetikou Wella.

Provoz kadeřnictví s nabídkou barvení, dámského i pánského stříhání, ošetření keratinem a prodejem bižuterie. Solárium, Kolagenárium – VAŠE MALÁ DOVOLENÁ. S koktejlem v ruce, na příjemném světle a teple, za vůně dovolené a hudby pláže si vychutnejte svoji. Otevírací doba po telefonické nebo osobní domluvě. Vážené zákaznice, Vážení zákazníci DS kadeřnictví je tu pro Váš dokonalý účes a perfektní vlasy.


Nachází se v Dobrušce kousek od centra. Hledáte kontakt nebo otvírací dobu firmy působící ve vašem kraji, okrese nebo městě? Get address of Dobruška (bus) - Dobruska, submit your review or ask any question about Dobruška (bus), search nearby places on map. Tento web používá cookie.


Používáním našich služeb dáváte souhlas s použitím cookie. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Recenze salónů krásy v Dobrušce na jednom místě.


Najděte své oblíbené kadeřnictví , fitness studio, masáže a mnoho dalšího v Dobrušce na Najdisalon. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů.


Pivovar Rampušák Dobruška, Jízdní kola Viktor Maršálek Dobruška, STAVOS Dobruška a SUNFOOD VM Václav Mervart Dobruška.

V tomto městě evidujeme kadeřnických salónů , které si zde dohromady prohlédlo 4návštěvníků. Objevte další služby nabízené profesionály na StarOfService. Střihy dámské, pánské a dětské. Nejnovější módní trendy. Svatební a plesové účesy.


Věka - Dobruška Postaráme se o vaši krásu. Nabízíme kompletní služby od kadeřnictví přes kosmetiku, manikúru či pedikúru. V našem salonu můžete absolvovat také omlazující kůru v podobě kolagenária nebo si přijďte odpočinout na masáže mnoha druhů.


Vítejte na našem webu Vážení návštěvníci, velice nás těší, že jste si vybrali náš Salon U Bílé Vrány. Poskytujeme celé spektrum kadeřnických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky