středa 24. dubna 2019

Kozí mlezivo

Kozí kolostrum však není o množství nějaké konkrétní látky. Jeho efekt spočívá zejména ve vzájemné synergii, která je v případě Bioalis poměrně jedinečná. Pusťte si video o kozím kolostru.


Posiluje imunitu a podporuje přirozený obranný systém. Urychluje regeneraci organismu po nemoci a fyzické zátěži. Nabízíme Vám tekuté nebo mražené kozí kolostrum ( mlezivo ) nadojené max.

Kolostrum je buď syrové nebo tepelně opracované. Představuje zdroj řady bioaktivních látek a sloučenin, jako jsou proteiny, peptidy, imunoglobuliny, vitamíny, minerály a enzymy. Poskytuje počáteční příjem všech živin potřebných pro vývoj a přežití novorozence. Bioalis kozí kolostrum je mateřské mlezivo , které koza předá mláděti těsně po jeho narození. Protože patříme mezi savce, nabízí se.


Obsahuje v koncentrované formě rozmanité biologicky aktivní látky jako imunoglobuliny, laktoferin, cytokiny, vitamíny, biominerály, růstové faktory, speciální antivirové a antibakteriální látky, interferon a další. U některých savců se jedná o doslova životně důležitou látku, kterou musí mládě bezpodmínečně přijmout. Pokud se tak nestane, jejich imunita funguje jen velmi omezeně a výrazným způsobem roste počet různých onemocnění.


Přípravek obsahující kozí kolostrum pro péči o imunitní systém a pro posílení organismu.

Kozí mléko je považováno za jedno z nejzdravějších mlék vůbec. Příznivě působí především na imunitní systém, trávicí trakt, ale také na naši. Je odebíráno eticky a jen nadbytky. Více se tomu věnuji v rozhovoru na konci článku. Pro všechny kteří jsou často nemocní, mají slabou imunitu, alergie, bronchitidu, astma, opary, lupus atd.


Za doslova elixír dlouhověkosti a krásy je pak považováno kozí mlezivo neboli kolostrum - prvotní mléko, které se tvoří v mléčné žláze těsně před porodem a je produkováno ještě asi tři dny po něm. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kozí mlezivo jako zdroj aminokyselin, imunitních faktorů (laktoferin, cytokiny, imunoglobuliny), růstové faktory, enzymy, vitamíny a minerály. Věříme, že tato nabídka zaujme nejenom Vás, ale i Vaše přátele, známe a rodinu.


Rozšiřujte povědomí o tomto přírodním pokladu. Všem rádi vysvětlíme podrobnosti. Doplňky stravy) Hodnocení produktu:.


Celý proces sběru a zpracování mleziva musí být nadstandardně kontrolován a všechno nasbírané mlezivo testováno v mikrobiologické laboratoři pro vyloučení mleziva nevyhovujícího. K zákazníkovi se tak dostává naprosto unikátní produkt, který si zachovává nejvyšší možné. U žen, včetně všech savců se už těsně před porodem (a zároveň cca dny po porodu) produkuje v mléčných žlázách ,,první mléko= mlezivo, kolostrum, jehož hlavním úkolem je podpořit růst a vývoj novorozence.


Bioalis kozí colostrum je mateřské mlezivo , které koza předá mláděti těsně po jeho narození. DŮVOD PRODEJE-OMEZOVÁNÍ STAVU. Nelze napodobit, nelze ho nijak vyrobit, replikovat, jednoduše je unikátní a taková je i jeho hodnota – nevyčíslitelná.


Pro lidstvo není však ničím neznámým, nakolik zmínky o jeho účincích pocházejí již ze starověké Indie, Egyptu nebo Řecka.

Během středověku bylo “zapomenuté”, no od 18. Technologie výroby zvyšuje ochranu imunoglobulinů před předčasným štěpením v zažívacím traktu. Je to hustá smetanovo - žlutavá tekutina, která je první potravou, kterou potomek přijímá a chrání organismus před bakteriálními a virovými infekcemi. Mlezivo je odebráno do hodin po porodu kůzlete.


Ahoj, já jsem taky tu firmu kontaktovala, podmínky se mi nezdály nikterak špatné, první mlezivo ale je pro mne SAMOZŘEJMĚ až po napití všech narozených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky