středa 24. dubna 2019

Havajská palma

Ze statného kmenu vyrůstá růžice svěže zelených listů. Redka vrsta zvončičevk, imenovana havajska palma, je endemid otoka Kauai in Nihau. Ker je vrsta moljev, edinih opraševalcev, verjetno že izumrla, jo razmnožujejo z umetnim opraševanjem.


V domovini raste med skalami strmih pobočij nad morjem, cvete septembra do novembra. Lahko doseže višino do metrov. What can office plants reveal?

There were written so many articles about the importance of indoor plants in your homes and work places. U toku leta jednom nedeljno, a zimi jednom u dana treba prihraniti havajsku palmu veštačkim đubrivom sa niskim sadržajem azota. Vážení zákazníci, prosíme o pochopenie, k vylepšeniu užívateľského prostredia našich webových stránok používame cookies.


Prehliadaním tohto webu. Velmi dekorativní a vzácná pokojová rostlina. Péče je podobná jako u sukulentních rostlin. Má ráda vlhké, teplé a světlé místo a jen mírnou zálivku.


Ja som ju preliala, tak som ju mala len v lignocelu, len tam sa začala takto točiť a sťahovať, vtedy som ju presadila, aby dostala nejaké.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo. Trachycarpus fortunei, Konopná palma , mrazuvzdorná, původ palmy Španělsko. Kč Přímý dovozce ze Španělska. Kada raste havajska palma odbacuje donje listove i stvara stablo.


Na vrhu se razvijaju mladi listovi, a stari postepeno žute i odumiru i treba ih skidati. Je to totiž sukulent, od čehož se také odvíjí její nároky na zálivku, které jsou na rozdíl od klasických zástupců z rodiny palem minimální. Havajská palma se sice jmenuje palma, ale s palmami toho mnoho společného nemá. Havajska palma voli puno svjetlosti, ali ne podnosi direktnu sunčevu svjetlost.


Dakle, moramo paziti da je smjestimo na blago sjenovito mjesto. Ne voli puno vlage pa se moramo suzdržati od pretjeranog zalijevanja. Preporuča se povremeno (prilikom zalijevanja) prihraniti tekućim gnojivom.


BRIGHAMIA INSIGNIS- havajská palma Pridal kondordňa 22. Minulý rok som si kúpila dve, jedna mi uhynula, druhú som sa snažila zachrániť, tak som ju zrezala. AKTUALIZOVANÉ) Brighamia - Havajská Palma Ďalšou z nezvyčajných rastlín, ktoré sa objavujú v obchodoch aj v tomto letnom období, je rastlina s názvom.


Jedná se o velice pěknou dekoraci na havajskou párty. Značilno je, spodaj odebeljeno ter pri vrhu zoženo steblo z rozeto mesnatih listov. Googlova brezplačna storitev takoj prevede besede, besedne zveze in spletne strani iz angleščine v več kot 1drugih jezikov.

Palma potiče sa ostrva Kauai, raste na strmini vulkanskih planina i zaštićena je endemska vrsta. Dugi cevasti cvetovi razvili su se zbog retke vrste noćnog leptira sa dugačkim rilom, koji jedini može da ih opraši, biljka je u prirodi pred izumiranjem, a u svetu se gaji kao saksijska. Unique looking succulents can make your rooms look better, also, they are low-maintenance and easiest plants to grow.


Check out the best indoor succulents for your. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Je to presne naopak, ako poznáme u väčšiny izbových rastlín. V novem katalogu prodajalca rastlin Bakker vam je na volju tudi palma z otočja Havaji, “kjer raste samo še palma”.


Vytvořte si tu pravou havajskou párty a pořiďte si tuto velkou nafukovací palmu. Palma je samostatně stojící a lze ji použít buď jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky