pondělí 22. dubna 2019

Umely povrch

Provoz a možnost využití. Hřiště je v provozu od května do konce října. Mimo vyhrazené rezervace jsou sportoviště pro návštěvníky areálu volně k. Nabízíme nově zrekonstruované kurty s umělou trávou vhodné i pro nohejbal. Nejtrvanlivější polyuretanový povrch.


Je vyroben pouze z EPDM granulátu v jedné vrstvě o síle 11mm, bez příměsi recyklované, černé gumy, čímž se do-sahuje maximální trvanlivosti.

Hlavní předností tohoto povrchu je maximální trvanlivost a bezúdržbovost. Je vhodný na velmi namáhaná sportoviště sídlišť, školních hřišť atd. Povrch je dodáván v různých.


Umelý povrch je vynikajúcim riešením všade tam, kde je požadovaný homogénny povrch so stálymi úžitkovými vlastnosťami, vysokou trvácnosťou a nízkymi nárokmi na údržbu. V tejto oblasti spolupracujeme s viacerými poprednými dodávateľmi, najmä však so skupinou Polytan GmbH. Doručení a vrácení zboží zdarma. Celé desky se kladou na zpevněný povrch v jednom směru a tlakem na systém zámků dojde k jejich spojení. V případě potřeby lze rychle plochu i demontovat.


Pro demontáž plochy se používá tzv.

Tento nástroj je naší firmou standardně dodává ke každé ploše zdarma. Je to kvalitný povrch, avšak náročný v obstarávacích nákladoch aj nákladoch na údržbu. Pre niektoré druhy športov je však skoro nevyhnutný ( futbal, golf ), pri niektorých je jedným z možných ( tenis, pozemný hokej ). Pre rekreačne účely sa využíva minimálne. V zásadě rozeznáváme typy umělých povrchů, na kterých se hraje tenis: Antuka - jedná se o nejpomalejší povrch. Míček má vyšší a pomalejší odskok.


Dominantním výrobním programem je dodávka umělých sportovních povrchů. Disponuje týmem kvalifikovaných stálých pracovníků. Obnovíme původní vzhled i vlastnosti, prodloužíme životnost sportoviště s poškozeným umělým povrchem. Co je na Kraví hoře jedinečné?


Tento povrch se svými vlastnostmi přibližují antukovému povrchu. Lze použít pro vnitřní tenisové haly i pro venkovní tenisové kurty. Tento umělý povrch se nemusí kropit ani lajnovat. Sportovní povrch Bergo Tennis je velmi dobře zavedený sportovní povrch, schválený a klasifikovaný Švédskou tenisovou asociací. Nevyžaduje téměř žádnou údržbu , a proto je velmi výhodné jeho využití na hřištích sportovních klubů, hotelů, rekreačních zařízení, ambasádách, městských či školních hřištích apod.


TT dětské kopačky na umělý povrch - PUMA 5. TT, Obuv fotbalová pro umělý povrch , juniorská, vel. Používa sa hlavne na vytváranie nárazu tlmiacich plôch detských a multifunkčných ihrísk, telocviční, dvorov, parkovísk. Ideální na renovaci hardových kurtů.

Exkluzivní realizace v ČR – Hotel Popovičky u Prahy. Classic Zabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre umelý povrch športovísk. Umělý povrch odpaliště GF Teegrass 30DT.


Výška 30mm, spodní kroucená vlákna zajišťují potřebnou stabilitu hráče. V našej ponuke nájdete realistické a kvalitné umelé trávniky. Podle zdravotního hodnocení je povrch BERGO šetrný pro záda a klouby sportovců! Vyrobený je ze 1 recyklovatelného, zdravotně nezávadného polypropylénu.


Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Kvôli zvýšeniu životnosti povrchu je nutné dbať o to, aby bol povrch čistý a zbavovaný pevných nečistôt (napr. kamienkov a podobne). Nepoužívať agresívne čistiace prostriedky, riedidlá a iné chemické látky. Mimo to, že hřiště bude v procentech blízké svým chováním přírodní trávě, nemusí se zasypávat granulátem a jediná údržba spočívá v odklízení spadaného listí a prachu.


Nový povrch by přišel na milionu korun, v ceně je i úprava podkladu pod samotným povrchem. Jsme firma s mnohaletou tradicí zaměřená převážně na prodej a pronájem umělých ledových ploch, chlazených ledových ploch a to včetně nabídky. Imitace živé trávy snadná na údržbu.


Výběr z nejlepších umělých trávníků na trhu. Poradíme s instalací i údržbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky