středa 24. dubna 2019

Pripravek na hubeni mravencu

A jedna rada na závěr: pokud bojujete proti mravencům v kuchyni, zbytečně je nepřilákávejte nevhodným skladováním potravin. Poličky posypané cukrem nebo moukou nebo dózy upatlané od medu mravence zbytečně lákají do vaší spižírny. Mají velmi citlivý čich, potraviny proto uchovávejte v dobře těsnících nádobách a dodržujte čistotu.


Ve formě zelených, ve vodě. Na místo, kde se hromadí, nastražte osolený celer posypaný skořicí. Za pár dnů se odstěhují.

Do cestičky jim připravte papír a na něj kvasnice s cukrem či medem. Orion Total Attack přípravek na hubení mravenců je účinný prášek proti mravencům, kteří často pronikají zvenku i do vnitřních prostor domů. Na konkrétní místo výskytu přilepíme přípravek proti mravencům – faraonům. Použít můžeme také návnadové krmítko , které obsahuje látku, kterou mravenci faraoni odnesou do hnízda.


Návnada na hubení mravenců 120g Formitox Extra. Jestliže na vaší zahradě žijí mravenci a mšice, které ničí úrodu, máme pro vás tipy, jak se jich účinně zbavit. Jde to šetrně, bez užívání chemických látek. ATAK - prášek na mravence 1gramů.


Na víku nádobky je odklopný kryt, kterým se provádí aplikace přípravku.

Po ukončení práce je třeba otvor znovu uzavřít. Vodný roztok rozpustit - g krystalků ve 1ml vody (vznikne - roztok) a roztok nalít do mělkých misek z plastu nebo skla a umístit do míst předpokládaného výskytu hmyzu. Formitox je přípravek k likvidaci mravenců na krystalické bázi.


Roztok nalijeme na misky a rozmístíme. Doba působení je dní. Mravenci na zahradě vlastně nijak neškodí. Mšice dokáží způsobit velké škody.


Nástraha Protect působí na reprodukční schopnosti královny, která jediná je schopna klást vajíčka. Díky tomu během až týdnů vyhyne celé mraveniště. Nástrahu na hubení mravenců faraonů Protect lze použít v domácnosti či ve skladu. Na cestách za potravou vytvářejí mravenčí stezky obytnými místnostmi.


Obzvláště často mravenci osídlují spižírny a kuchyně. Dříve se využívali spreje na mravence, ale dnes je možno použít nabízí řadu různých přípravků ve spreji, aby se přípravek nešířil zbytečně do okolí. Pokud vás příliš obtěžují na terase, v záhonech či květináčích, můžete je odsud vypudit. Sklopec na škodnou je lapací zařízení používané k odchytu zvěře. Sklopce jsou s jedním i dvěma vstupy.


Jednostranné sklopce s jedním vstupem se opatřují návnadou. Oboustranný sklopec se dvěma záklopy se konstruuje jako průchodné a opatřují se nášlapným zařízením, které po sešlápnutí uvolní záklopy, které zvěř ve sklopci uzavřou.

Protect Home granulovaná nástraha na mravence 140g Granulovaná nástraha proti mravencům v budovách a jejich blízkém okolí. Následnou možností je aplikace v roztoku. Prášek rozpustíme ve vodě a pomocí rozprašovače aplikujeme, jednoduše postříkáme cestičky, dlažbu, terasu apod. Starají se o ně, chrání je před predátory, dokonce je přenáší na místa, kde mají mšice dostatek potravy.


Přípravky na hubení mravenců za akční ceny #128176;. Jedná se o sladkou látku, která je bohatým zdrojem energie. Namočte mycí houbičku(y) do cukrové vody, položte k místu častého výskytu mravenců a nechte je na houbičku(y) nalézt, pak houbičky seberte a mravence na nich zlikvidujte. Neselektivní herbicid na plevele se systémovým účinkem pro postřik na list, určený k hubení širokého spektra jednoletých a víceletých plevelů.


Použití i na vodní plochy a toky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky