úterý 30. dubna 2019

Okrasné valouny

Přírodní okrasné kameny z celého světa. Bohatý sortiment dekorativních kamenů pro zkrášlení domu, bytu i zahrad. Zde se můžete seznámit s naším sortimentem větších okrasných valounů z přírodního kamene. Nejčastější velikostní frakce.


Nejširší nabídka okrasného a dekoračního přírodního kamene v ČR. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Okrasné přírodní valounky různých druhů, struktur, barev a velikostí. Slouží jako dekorace do domu či bytu, ale také do vašich zahrad. Valouny a drobnější oblázky jsou původně drcené kameny, které byly následně přirozeně či uměle.


Okrasné kameny pro dům a zahradu – nejširší sortiment barev a velikostí – od malých oblázků až po velké kameny – vše skladem v naší prodejně s. Valounky, valouny , velké kameny, oblázky, štěrky i barevné drtě – vše na jednom místě od malých až po velké velikosti v desítkách barev z celého světa. Oblázky - dekorační kameny do zahrady Oblázky jsou vhodné jako kameny do skalky a okrasné zahrady. V nabídce najdete dekorační oblázky z přírodního kamene.


Okrasné valouny slouží jako krásný doplněk do zahrady. Využití najdou ve skalkách nebo k okolí jezírek. Při budování okrasné zahrady si již dávno solitérní kameny, valouny a drtě našly své uplatnění a příznivce. Pro svou jedinečnost, styl a symbol stálosti je okrasný kámen velice vhodný jako dekorace nejen pro zahradu, ale i pro interiér.


Okrasné kameny z přírodního kamene, mramorová drť, mramorové oblázky a valouny Okrasné dekorativní přírodní kameny z naší nabídky mají mnoho podob. Nabízíme okrasné oválné kameny, tzv. Valouny vyniknou na každé zahradě buď jako solitérní velký kámen nebo jako. Kameny velké lámané okrasné Seznamte se s naším sortimentem velkých lámaných okrasných kamenů z různých hornin. Dodávají se ve dvou základních velikostech cca 1- 2mm a cca 2- 4mm nebo podobných.


Dekorační valouny nazývané také jako okrasné kamenivo jsou vhodné do okrasných zahrad a mají široké využití. Kdo by netoužil mít dům obklopený nádhernou zahradou, která je plná života, harmonie a nabízí to nejpříjemnější prostředí pro odpočinek. Mramor byl odjakživa považován za luxusní a elegantní materiál, se kterým rádi pracovali sochaři i s. Praha Česká republika.


Zboží dodáváme ze skladu naší provozovny v Unhošti. O možnostech a termínech dodávky se informujte u našich obchodních zástupců nebo kontaktujte naši. Mulčovací kůra volně ložená. Postupně navezeme valouny a menhiry od různých dodavatelů. Zafido, spolehlivý partner pro Vaši zahradu, firmu a domácnost.


Okrasné kameny Soliterní kameny patří beze sporu k zajímavým prvkům zahrady, dokáží zahradu oživit a vytvořit zajímavá zákoutí a scenérie. Naše firma má letité zkušenosti s výběrem okrasných kamenů do zahrad a můžeme říci, že jde o naši specializaci. Prané valouny , různé tvary a barvy kamenů. Valouny lze použít na zahradní jezírka, potůčky, fontány,.


Nádherná dekorace zahrady nebo jezírek. Prodej pouze po paletě nebo big-bag balení. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Popis Travertin okrasné valouny , bílý je dodáván v různých velikostech a baleních nebo s možností výběru kamene přímo na naší prodejně. Prodám Labské valouny , mnoho velikostí od malých po velké solitery, cena 1kg-1kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky