pátek 26. dubna 2019

Mountfield elektrické pily

Oceníte jejich tichý cho nenáročnou údržbu i spolehlivost. Práci s elektrickou pilou zvládne každý, nic na tom není. Oceníte ich tichý cho nenáročnú údržbu i spoľahlivosť.


Prácu s elektrickou pílou zvládne každý, nič na tom nie je. Všude tam, kde máte přívod elektřiny.

Elektrické pily zastanou práci na zahradě, v dílně a třeba i na stavbě. Naše řetězové pily perfektně padnou do ruky každého. Prodáváme tiché elektrické pily, které oceníte nejen vy, ale i vaši sousedi, i dravé benzinové pily s výkonnými motory. Pílite si doma drevo na prikladanie do krbu alebo na vonkajšie ohnisko?


Používate pílu na záhrade alebo na tesárske práce? Fieldmann MOL Dynamic Forest olej pro elektrické a motorové řetězové pily. UdrÏujte pracovní prostor vÏdy ãist˘, nepofiádek je ãastou pfiíãinou úrazÛ!


Ke konstrukci pily byly použity moderní materiály, kvalitní ocel, lehké hliníkové slitiny a odolné plasty.

Jejich vhodnou kombinací bylo dosaženo vynikající odolnosti, optimálního vyvážení a nízké hmotnosti pily kg. Vhodně tvarované rukojeti umožní pohodlné a bezpečné držení pily ve všech pracovních polohách. Samozřejmostí u nabízených elektrických pil je skvělé vyvážení zhotovené z kvalitních platových a kovových částí, které snižuje únavu při práci.


V nabídce jsou pily benzínové a elektrické. Přijdťe na prodejnu Mountfield a nechte si poradit od profesionálního personálu nebo si prostudujte náš Mountfield CZ ceník veškerého zboží Motorové pily. Můžete také navštívit oficiální. Pily, sekery i štípačky jdou do akce Komerční článek - Skoro tropický konec srpna a začátek září nic nezmění na tom, že se zima pomalu blíží.


Pokud topíte nebo alespoň přitápíte dřevem, máte nejvyšší čas začít s jeho přípravou, abyste měli dostatečné zásoby. Jejich provoz je tišší a navíc ještě ekologický. Výhodou je i nižší pořizovací cena než u benzinových modelů. Použít je můžete všude, kde máte v blízkosti možnost připojení elektrické energie.


Nevýhodou je nutnost manipulace s kabelem a tedy i určité omezení při řezání. Pila je osazena motorem o výkonu kW a řeznou lištu dlouhou cm. Těleso pily je z lehké slitiny, což se pozitivně projeví na celkové hmotnosti stroje. Stolní Nadstandardní stolová pila, která se stane chloubou vaší dílny. Vybavena je výkonným motorem, bočně rozšířitelným stolem a kvalitním kotoučem s možností nastavení výšky i sklonu.


Mio Ersatzteile für über Marken.

Wir erweitern ständig unser Onlinesortiment, der Rest gerne jederzeit auf Anfrage. Unter Originalteile. Download PERFORMANCE ARCHITECT. Konzept und Umsetzung integriert von Anfang an. Kabelové elektrické pily Oleo-Mac – jejich vlastnosti jsou srovnatelné s motorovými pilami z kategorie hobby.


Jen se zamyslete nad tím, zda Vám nebude překážet přívodní elektrický kabel. Zapuštěný výkonný motor 7W ve štíhlém provedení, řezná hlava nastavitelná do 15°. Prodloužení délky na m pro. Pokud potřebujete řezat v uzavřených, či hůře odvětrávaných prostorách, například v dílnách nebo na stavbách, pak je pro vás ideálním pomocníkem právě elektrická pila.


Elektrická řetězová pila Narex EPR 35–pro řezání palivového dřeva, údržbu zahrady a práce kolem domu. Stolové Nadštandardná stolová píla, ktorá sa stane pýchou vašej dielne. Vybavená je výkonným motorom, bočne rozšíriteľným stolom a kvalitným kotúčom s možnosťou nastavenia výšky aj sklonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky