čtvrtek 25. dubna 2019

Jablka samosběr

Moštík je 1 jablečná šťáva s dužninou. Přirozený zdroj zdarví a vitamínů, které potřebujete každý den. K výrobě byla použita výhradně jablka z našeho sadu.


Vaše domácí mazlíčky nechejte doma, psi ani jiná zvířata nemají z hygienických důvodů povolen vstup do porostu jahod. Formou samosběru za nižší cenu. Natrhaná jablka skladujeme v klimatizovaném skladu, aby byla připravena k prodeji nebo pro výrobu našeho 1 jablečného moštu.

Poslední možný vstup na pozemek je v 16. Ten, kdo samosběr pořádá, obvykle vymezí místo, kde mohou auta zaparkovat, a také lokalitu, kde se bude ovoce aktuálně zrovna sbírat. K nejvděčnějším letním lahůdkám patří jahody.


Většina samosběrů začne. V pracovních dnech pak lidé mohou přijít jablka natrhat od půl sedmé ráno do půl třetí odpoledne. Za nasbíraný kilogram jablek lidé zaplatí jednotnou cenu čtrnáct korun,“ uvedl ředitel životických ovocnářů Dušan Kokoška.


Samosběr jahod: Jahodárna Kunratice 20. V měsících září a říjnu budete mít možnost natrhat si osobně ta nejčerstvější jablka.

Koupit si můžete také již natrhané jahody. Jablka si však stále můžete zakoupit u nás v podnikové prodejně v Havířově-Životicích. Parkování je dostupné přímo v areálu společnosti. Všem zákazníkům děkujeme za Vaši přízeň a. Ostatní ovoce - meruňky, broskve, švestky a od poloviny září jablka a hrušky po celou zimu až do sklizně jahod. Ostatní sortiment jako jsou sezenice drobného ovoce - maliny, borůvky, ostružiny, brusinky, a. Ovocnářství, vinařství a zahradnické centrum.


Jablka by měla být mírně podrostová a barva charakteristická pro tuto odrůdu by se měla začít objevovat. Ale nebojte se o to, protože ovoce určitě zrají během skladování. O tom, kde samosběr probíhá, se dozvíte na internetu, protože řada farem tyto informace umisťuje na svůj web.


Nejčastěji si můžete ovoce a zeleninu sami nasbírat na úrodné Moravě, v Polabí, ale také v Českém ráji. K nejoblíbenějším patří jahody, jablka, třešně nebo švestky. Vyrazte na samosběr jaho dokud ještě rostou, podpoříte tak české pěstitele, vyzývá ministerstvo. Naše domácí jahody jsou zralé, chutnější a šťavnatější. Těm z dovozu chybí typická chuť, protože jsou to speciálně šlechtěné pevné a odolné odrůdy, které musí hlavně vydržet mnohakilometrový transport, upozorňuje ministerstvo zemědělství.


Natrhat si je můžete u pěstitelů prozatím v šesti krajích v Česku. Třešňové stromy najdete samozřejmě i volně v přírodě, ne všechny ale můžete jen tak otrhat.

Miroslava Ličky a Hany Prokl Ličkové v Sedlnicích č. Prodej pouze v bývalém areálu ZD Tismice 14. HIPP OVOCE BIO Jablka s hruškami 125g Ovoce patří mezi základní součásti výživy miminka, protože obsahuje vitamíny, minerály a stopové prvky. Zaměřujeme se především na produkci jablek, v současné době ve více než deseti odrůdách.


Navíc na ploše ha pěstujeme maliny, v menší míře pak. Dalším unikátem z hlediska plodin je Centrální park v Praze 1 který naleznete nedaleko stanice metra Luka. Tady si můžete v sezoně natrhat jablka. Pochutnejte si na opravdu poctivé zelenině.


Věnujeme se pěstování zeleniny na vlastních polích. Zabýváme se pěstováním ovoce a to především jablek té nejvyšší kvality. Nabízíme také samosběr jablek.


Najdete nás u města Havířov. Jana Janovského Jablka Otice, ležící v Ladově kraji, která Vám nabízí odrůd jablek, brambory, cibuli, česnek, med.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky