čtvrtek 25. dubna 2019

Otevřené ohniště

Multifunkční ohniště - často navíc opatřená roštem či grilovací mřížkou, vybavená také např. Skvělá součást každé zahrady, dvora i terasy. Díky své konstrukci se snadno přenáší a čistí.


Vychutnejte si neopakovatelnou atmosféru otevřeného ohně při zachování maximálního bezpečí. Designově čisté a zároveň masivní zahradní ohniště nebo gril vytvoří dominantu vaší zahrady, kterou využijete nejen k opékání a grilování, ale i jako příjemný element pro romantické venkovní posezení během chladnějších večerů. Moderní ohniště GLADSTONE plně nahrazuje klasické otevřené ohniště.

Svým kamenným vzhledem se stane stylovým doplňkem vaší zahrady. Díky tomuto pomocníkovi odpadají nevzhledné díry, které jsou dokola obložené kameny. Přenosné ohniště využijete jak na vlastní zahradě, tak i na dovolené v kempu. Zahradní ohniště je oblíbeným místem, kde se během jara a léta setkáváme se svými sousedy, kamarády a známými. Grilovat a péct nemusíte samozřejmě jen na zahradě, můžete k tomu využít i větší balkon.


Ti méně zruční si mohou gril nebo zahradní krb koupit, ale pokud ve vás dřímá alespoň malá kutilská dušička, určitě ho zvládnete i svépomocí. Venkovní ohniště dovoluje posezení u otevřeného ohně na zahradě, aniž se poškodí trávník. V současné době jsou oblíbená přenosná ohniště většinou kovová.

Hodí se především na menší víceúčelové zahrady. Krby a krbové vložky se stále častěji objevují nejen v chatách a chalupách, ale také v rodinných domech i bytech jako druhý alternativní zdroj tepla, nebo alespoň jako vhodný doplněk hal a obývacích pokojů, ve kterých dotvářejí příjemnou atmosféru. Otevřené krby s ohništěm Polyflam.


Unikátní otevřené ohniště z kvalitní kotlové oceli. Díky použití roštů a grilovacích bodců je vhodný nejen k opékání špekáčků na opékacích vidlicích, ale také ke grilování masa. Užijte si pohodové chvíle všude, kde si přejete, s otevřeným ohništěm z kvalitní oceli Höfats z naší nabídky! Někdo dává na zahradě přednost klasickému ohništi obehnanému kameny a druhý si zase postaví gril, otevřené ohniště a udírnu v jednom.


Záleží pouze na osobních preferencích. Ohniště se snadno přemisťuje a. Možností, jak mít oheň na zahradě, je hned několik. Dejte si ale pozor, aby byl pouze a jenom dobrým sluhou, jen tak si můžete v klidu užít příjemné chvilky s přáteli. Ochranná mřížka určená na ochranu podlahy proti sálavému teplu je součástí dodávky. Už nemusíme mít obavy o spálený trávník.


Nemusíme shánět kameny, kterými bychom ohniště obložili. Stačí si pořídit přenosné ohniště. Přenosná ohniště plně nahrazují ta obvyklá ohniště , která si spojuj.


Tento výrobek povyšuje tradiční oheň na moderní a velmi praktické řešení pro všechny , kteří se nechtějí vzdát krásy a tepla otevřeného a plápolajícího ohně.

Ručně řezané pláty jsou nýtované tradiční cestou, aby se zajistila pevnost a odolnost. Snadnou manipulaci zajištují dvě závěsná držadla. V nabídce eshopů je velké množství rozměrů, materiálů a typu kovů z kterých je vyroben. Designové a funkční ohniště je nejen skvělým zdrojem tepla.


Nejen v letních měsících je pro hosty připraveno venkovní otevřené ohniště s posezením pod pergolou. Zde je možno na objednávku zajistit grilování grilování selat, prasat, hovězího masa, krůt podle přání zákazníka, na otevřeném ohni. Přenosné otevřené ohniště umožňuje rozdělat oheň bez poškození trávníku, zajišťuje dostatečný proud vzduchu pro lepší hoření, kulatý koš na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky