Zajímalo by mě jak moc vám to chutná když jste tento recept postovala Jsem na mateřské řeším každou kacku a takto můžu celých hermelínu za stálého míchání vylit do hajzlu. Použila jsehermelíny, cibule, stroužků česneku, celý pepř, nové koření, bobkový list, mletá sladká paprika, tymián, rozmarýn, jedna láhev. Nakládání hermelínu - Duration: 4:08.
Martina Lásková Jindřichovsk á. Náplň hermelínu jsem použil rozmixovaný čili s česnekem s trochou soli, pepře, sladké mleté papriky a oleje.
Olej jsem také trochu ochutil Sladkou Martou paprikou, ale to spíš jen kvůli barvě celé sklenice, vypadá to lip :) dny v pokoj. Do důkladně vyčištěných sklenic klademe vrstvu nakrájené cibule, česneku, kolečko hermelínu , kozí rohy, nové koření a bobkový list. Dále opakujeme se zbytkem surovin.
Jakmile jsou všechny navršené, zalijeme olejem, uzavřeme, necháme 2–dny v lednici odležet. Léto je období zavařování a nakládání , které svědčí nejenom sezónní zelenině, ale i sýrům! A kdo by nemiloval nakládaný hermelín v oleji?
Nejprve na dno sklenice poklademe tři kolečka hermelínu a posypeme plátky cibule, přidáme kuličky nového koření, pepře, pár bobkových listů, feferonky a kozí rohy (vždy asi kusy) a stále postup opakujeme, až naplníme sklenici. Narovnáme do sklenice a prokládáme kolečky cibule, nakrájeného česneku na tenké plátky, feferonkami, bobkovým listem a prosypeme kuličkami koření.
Příčina štiplavé chuti by mohla být v době nakládání. Pokud nechám naložené sýry při pokojové teplotě, spotřebujeme je do tří dnů, pět dní je podle mně příliš, nejspíš došlo k nějakému nežádoucímu kvašení. Po třech dnech rozhodně raději uložit do ledničky.
Do každého hermelínu přidáme pár plátků na kolečka nakrájené cibule. Obě půlky hermelínu k sobě pevně přiložíme. Na dno sklenice dáme trochu cibule (oba druhy) a na ni položíme první hermelín.
This feature is not available right now. Nemá smysl typický český plísňový sýr nakládat do panenského, za studena lisovaného oleje, který je chuťově až příliš výrazný. Každou polovinu hermelínu nejprve potřeme česnekem, poprášíme červenou paprikou, případně dalšími bylinkami podle chuti a pokapeme chilli omáčkou. Nakonec přidáme ještě kolečka cibule, případně až při skládání do sklenice a můžeme všechny poloviny hermelínů skládat na sebe jednu po druhé.
Myslel jsem že najdu nový recept ale bohužel. Tento recept by se měl jmenovat hermelín fantasie. Připravíme si zavařovací šroubovací sklenici nebo jinou dózu k nakládání hermelínu , propláchneme ji horkou vodou a poté jednou lžící octa.
Do vhodné nádoby střídavě vrstvíme: Papriku, cibuli, olivy, půlku hermelínu (pomazanou stranou navrch) a proléváme olejovou zálivkou. Poslední hermelín položíme obráceně a dolijeme olejem tak, aby nic nekoukalo. Do nakládaného hermelínu se přidává nejrůznější koření, čerstvé bylinky, rajčata, papričky, ale také ovoce.
Výborný je třeba hermelín nakládaný s hruškou, ořechy a sušenými fíky. Samotný postup nakládání hermelínu je hračka. Hermelíny si rozkrojíme na dvě kolečka. I když máte jen pár bylinek v květináči na balkoně, nebojte se přidat pracně vypěstovanou sklizeň k hermelínu. Recept na nakládání hermelínu.
Naskládáme do sklenice a přidáme cibuli. Vnitřek hermelínu buď naplníme nebo potřeme směsí dle konkrétního receptu Pokud do hermelínu vkládáme cibuli, ananas nebo jiné větší kousky ingrediencí, doporučujeme přiklopené poloviny svázat potravinářským provázkem nebo propíchnout párátky, aby při vyjmutí ze sklenice vše drželo pohromadě. Chuťovky Ze sýra Svačina Pozdní večeře Syrov é Slovník pojmů.
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Fefer. Naprosto skvělá sada 6ti kusů pro každou hospodyni. Při nakládání pracujte v potravinářských rukavicích. Místo žluté kuchyňské cibule přidejte chutnější šalotku.
Vše musí být ponořené v oleji, ale hladina se nesmí dotýkat víčka. V dobrém sýru najdeš sílu, zvláště pak v nakládaném hermelínu – a tak neváhejte a pusťte se do nakládání ! Do misky si nakrájíme na kousíčky mandarinku a kolečka banánu, přidáme vyloupané ořechy a.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.