čtvrtek 10. ledna 2019

Ortiva dávkování

Ortiva ist breit wirksam gegen wichtige Krankheiten an vielen Kulturen. Einfach und schnell online Ortiva bestellen bei Royal Brinkman! Ortiva Při silném a opakovaném napadení je třeba ošetření opakovat. Unikátní vlastností azoxystrobinu je jeho systemický účinek. Jako jediný zástupce ze skupiny strobilurinů je účinná látka Amistaru plně systemická a je.


POUŽITÍ a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší kalkulačce. Zelená hmota se nesmí zkrmovat. Přípravek na ochranu rostlin (pro neprofesionální uživatele). Použití je velmi vhodné proti původcům chorob zeleniny (plísně, skvrnitosti, braničnatky, černě, rzi, padlí, hniloby atd.) I borovic.


Sypavky rodu Lophodermium. Postřik proti plísni sněžné v trávníku. Ortiva je širokospektrální fungicid s protektivními (ochrannými) účinky. Použítí je velmi vhodné proti původcům důležitých chorob zeleniny (plísně, skvrnitosti, septoriózy, černě, rzi, padlí, hniloby atd.) a sypavce i borovic. Azoxystrobin působí dlouhodobě, může tak zabránit vzniku nové infekce.


AGRO Ortiva ml Založeno na recenzích. ORTIVA ml - choroby zeleniny včetně padlí. Fungicid s osvědčenou účinnou látkou Azoxistrobin. Působí jako dobrý lék proti řadě houbových onemocnění. Ortiva - ml Tento druh postřiku je proti plísním s prodlouženou účinností, nemusíte proto aplikovat postřik tak často a látka, kterou obsahuje je dokonale rozváděna po celé rostlině.


Půda před aplikací byla vlhká. Za tři dny jsem to zopakovala. A pak dala ještě dávky v odstupu cca týdnu, to už jsem dávala předepsanou koncentraci.


Dávkování , mísitelnost OL 3)Poznámka borovice brokolice celer cibule cibule šalotka cuketa česnek hráchcukrový, hráchd řeňový chřest kapusta, kapustar ůžičková kedluben sypavky rodu Lophodermium alternáriová skvrnitost brukvovitých, p. Okurka ( padlí okurky, plíseń okurková ): - ml - litrů vody na 1m2. Ošetřené porosty jsou delší dobu zelené („green effect“). Používat se může před nebo na počátku infekce - proti původcům. Dodržujtepokynypropoužívání. Ortiva se nepoužívá, pokud došlo k ochlazení a při vysoké relativní vzdušné vlhkosti např.


Menšinové použití přípravku povolené dle čl. Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Rozsah použití přípravku: 1)Plodina, oblast použití 2) Škodlivý organismus, jiný účel použití Dávkování , mísitelnost OL Poznámka 1) k plodině 2) k ŠO 3) k OL 4) Po. Váš průvodce světem in pěstování. Ortiva - specialista na plísně u zeleniny a okrasných rostlin - ml je určen k boji proti houbovým chorobám a plísním, hnědé skvrnitosti, plísni bramborové a padlí.


Lze ho použít také k preventivní ochraně. Omezuje výskyt svilušek. Ortiva je především protektivní a proto musí být použit ještě před nebo na počátku infekce.


Ortivy je především protektivní a proto musí být použit ještě před nebo na počátku infekce. Popis Charakteristika přípravku PROTI sypavkám a rzím Ortiva. Jedná se o širokospektrý fungicid určený k ochraně okrasných dřevin a rostlin proti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky