čtvrtek 31. ledna 2019

Hotel pyramida bazén

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen.


Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote!

Kromě toho však nabízí něco víc – netradiční léčbu bolestí zad pomocí MTT-Medicínské Tréninkové Terapie. Navštivte také naši saunu, bazén nebo posilovnu. Zpříjemněte si svůj pobyt. Nejen bazén s teplotou vody °C, ale také možnost saunování, různých druhů masáží, nebo rýsování postavy v místní. Ceník procedur Masáže Klasická částečná 26- Kč: Podvodní 26- Kč: Reflexní – záda 36- Kč: Klasická – celé tělo 1. Hostům je zdarma k dispozici Wi-Fi, relax centrum s krytým bazénem , saunou.


Pyramida bazény, vířívé vany, sauny, wellness,páry, bazénová chemie, písková filtrace, odvlhčovače, úpravy vody, servis Plzeň. Svému tělu můžete dopřát relaxační nebo thajské masáže a můžete se občerstvit ve Wellness baru. V hotelu Pyramida je k dispozici bazén o délce metrů.

Hotel Pyramida , Brünn buchen. Bazén - venkovní ve vzdálenosti 7m. HOTEL PYRAMIDA Okolí a volný čas. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Bowling Arena Duo je skvělým místem pro firemní či soukromé akce a dětské párty. V našem Bowling baru najdete řadu chutných jídel a nápojů. Hosté oceňují výběr restaurací s tradiční českou i mezinárodní kuchyní.


Mit HolidayCheck Tiefpreisgarantie! Pyramida individuální lekce : nedělní gymnastika SK Hradčany, Dlabačov - let : gymnastika pro mladé sportovce SK Hradčany, Dlabačov - let : plavání bazén , hotel Pyramida individuální lekce : lezení rodičů s dětmi. V areálu se nachází bazén pro plavce m, bazén pro neplavce, dětský bazén , půjčovna sportovního vybavení, beach volejbalové kruty, hřiště pro plážovou házenou nebo plážový fotbal, hřiště pro nohejbal, basketbal a stolní tenis, travnatá odpočinková plocha, pujčování lehátek a slunečníků. Lázeňský hotel PYRAMIDA I Lázně a wellness. Skvělý hotel v centru Prahy za skvělou cenu!


Rozměry bazénu jsou 5x6m, teplota vody se pohybuje okolo 29°C. Hostům je také k dispozici bar s nealkoholickými a alkoholickými nápoji. Využijte saunu, parní lázeň, vířivku, vyhřívaný bazén nebo fitness. Naše hotely jsou ideálním místem pro pracovní i rekreační pobyty.


The hotel has 3rooms and suites, the restaurant Koppernik specializing in seasonal dishes, the.

Klientům je také k dispozici plně vybavená rehabilitace, bazén , sauna,. Stojí na jeho okraji v poklidné vísce Střížov, asi minut procházkou od centra lázní se sochou Františka. Dobrý den, vážená klientko, děkujeme za příjemné hodnocení, které jste našemu hotelu udělila. Nedaleko se nachází Strahovský klášter.


Velkou výhodou hotelu Pyramida je bazén a fitness, které jsou otevřené již od časného rána. Na dálku srdečně zdravím. Jedná se jak o apartmány, dvoulůžkové i jednolůžkové pokoje.


Hosté, kteří přijedou vlastním automobilem, mohou využít hotelové parkoviště. Celý hotel je bezbariérový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky