středa 30. ledna 2019

Stezka korunami stromů ceník

Ukážeme vám, v čem je příroda Krkonoš jedinečná. Společně s námi poznáte zdejší krásné lesy doslova od kořenů až po jejich koruny. První stezka korunami stromů v České republice nabízí návštěvníkům jedinečnou kombinaci zážitků. V závěru stezka korunami stromů spirálovitě stoupá a vytváří typickou vyhlídkovou věž, přes kterou je na vrcholu ve středu natažena bezpečnostní síť, po které se můžou adrenalinoví příznivci projít - toto už asi každému příjemné nebude. AKTUÁLNÍ PROGRAM SPECIÁLNÍCH AKCÍ VŽDY PODLE ROČNÍHO NALEZN ETE ZDE.


Zažijte procházku do oblak na světově unikátní stavbě.

Dechberoucí výhledy, síťová kapka ve výšce m nad zemí, 100-metrový tobogán a síťový rukáv. Není tomu tak dávno, co se ve známém lyžařském středisku Bachledova dolina ve Spišské Maguře otevřela první stezka korunami stromů na Slovensku. Konkrétně se tak stalo 29. Poté, co se pokocháte, jdete stezkou stejnou cestou dolů a poté k východu, který vede jak přes obchůdek s reklamními předměty s tematikou stezky korunou stromů , ale také zde je i pro hladové turisty restaurace.


Na stezce je adrenalinových sekcí pro děti. Dolní Morava už dávno není jen zimní lyžařské středisko pod Králickým Sněžníkem. Nabízíme tu nejlepší učebnu pod korunami stromů.


Děti mohou látku zažít na vlastní kůži.

A ihned si získané informace vyzkoušet. Klaus do jižních Čech otevřít zbrusu novou rozhlednu na Kramolíně. Atraktivní stezka korunami stromů na Lipně Dosažitelná lanovkou či stezkabusem s nástupišti 1m od apartmánů.


První originální stezka korunami stromů v České republice! Parkování V Janských lázních je několik parkovišť, ale pokud to chcete mít na tuto stezku jen pár kroků od auta ke vchodu, pak doporučuji zaparkovat na P2. Stezka Korunami Stromů O stezce. Speciální akce do Království lesa V termínech květen, červen, září a říjen jsme pro Vás připravili speciální akci.


Myslel jsem, že je to pouze zvláštně postavená rozhledna. Po celé cestě prohlídky se člověk dozvídá zajímavé informace o přírodě v Krkonoších. Vhodné pro všechny věkové kategorie. Po cestě dolů jsem zvolil rychlejší trasu skrz tobogán.


Dřevěná konstrukce stezky je citlivě zasazena do smíšeného lesa. Při té příležitosti uspořádá v sobotu 6. Přímo u nástupní stanice lanové dráhy je k dispozici bezplatné velkokapacitní parkoviště pro osobní automobily a autobusy. Uceluje tak nabídku sportovních, výchovných a zábavných aktivit. Naše nabídka Naše nabídka Ceník Rezerva.


Výhledy ze metrů vysoké věže si tak užijí všichni. Ceník ZDE „Chalupa s celoročně vyhřívaným vnitřním bazénem“ 2C-016.

Aktuálně máte nastaveno období vaší návštěvy stezky od 30. Pokud stezku plánujete navštívit jiný termín, prosím o jeho výběr. Projekt byl vypracován německým architektem Josefem Stögerou , což je autor obdobné stezky Baumwipfelpfad u Neuschönau v Bavorském lese. Lipno i samotným Lipenským jezerem. Hoffmanovy Boudy v Jánských lázních.


Do Jánských lázní se autem vjet ani nedá, je zde zákaz. Nejprve bych Vám doporučila ubytování pokud ještě nemáte. Celá stezka se však nachází o něco výš, tedy blíže u příjezdové cesty sem. Mělo by být přátelské k dětem a nebýt daleko na pěšky s kočárkem.


Před čtyřmi lety už vybudovali 6metrů dlouhou stezku v korunách stromů u lipenské přehrady za milionů korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky