čtvrtek 24. ledna 2019

Posypový vozík gardena

Profilovaná kola nabízí optimální přilnavost na všech površích při všech typech aplikace. K rozptylování hnojiv, semen, vápna, posypové soli a písku pomocí volně se otáčejícího kotouče. Sypací vozík XL má navíc krycí desku pro přesný rozptyl v rozích.


Skladem - ihned k odeslání. Lze s ním pracovat po celý rok, protože kromě zimního posypu ho využijete také k setí nebo hnojení. Vozík je vyroben z vysoce kvalitního plastu a je odolný proti korozi a rozbití.

Posypový vozík se snadno čistí a lze jej skladovat ve svislé poloze nebo jej zavěsit. T - rukojeť umožňuje pohodlné jednoruční nebo obouruční ovládání. GARDENA sypací vozík XL se ideálně hodí pro běžný rozptyl hnojiv a posypových materiálů na větších plochách. Rozmetací kotouč distribuuje posypový.


V závislosti na ročnom období i súčasnej potrebe ho možno použiť pri siatí, hnojení alebo solení v zimných mesiacoch. Veškeré informace o produktu. Můžete ho používat pro posypový materiál o různé zrnitosti - hnojiva, semena, granuláty, písek a posypovou sůl.


Môžete ho používať pre posypový materiál s rôznou zrnitosťou - hnojivá, semená, granuláty, piesok a posypovú soľ.

Vďaka tomu je využiteľný po celý rok, a to tak v lete, ako aj v zime (trávniky s plochou do cca 8m2). Všetky informácie o produkte. S dosahom až metrov pre pohodlný rozptyl na veľkých plochách. Na rozptyľovanie hnojív, semien, vápna, posypovej soli a piesku.


Preisvergleich App zum Download! Pro rovnoměrný rozptyl posypového materiálu na středně velkých plochách. Popis: Jednou použitý,p.


Speciální rozmetací válec GARDENA sypacího vozíku L rozptyluje posypový materiál dokonale rovnoměrně, přesně a pouze na ty oblasti, kde je to požadované. GARDENA posýpacieho vozíka L rozptyľuje posypový materiál dokonale rovnomerne, presne a len na tie oblasti, kde je to požadované. Gardena L, Sekacky-pily.


Osobní odběr v Týništi nad Orlicí, platí do smazání. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Testsieger und erzielte den Bestwert. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cooki.


Proč využít rozmetadlo nebo aplikační vozík při aplikaci hnojiv Hlavním důvodem pro použití rozmetadla při aplikaci hnojiv je rovnoměrnost a přesnost aplikace. Při přesné a rovnoměrné aplikaci hnojiva nehrozí popálení trávníku a trávník roste rovnoměrně po celé své ploše.

Sicher durch den Winter. Comfort 5Düngerstreuer PDF- Anleitung herunterladen. This video is unavailable.


Na rukojeti lze dokonce nastavit dávkovací množství, a to bez namáhání nebo ohýbání zad. S inovativním, vysoce pružným rozmetacím válcem pro přesné dávkování. Hecht 2je praktický posypový vozík , který najde využití v každé zahradě. Je vhodný především pro aplikaci osiva a hnojiva, v zimních měsících lze využít i pro sypání soli na chodníky a cesty.


Intenzita posypu je nastavitelná jednoduše jedinou pákou. Obsah zásobníku je l, šířka posypu cm. Integrované sypací válec se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky