středa 23. ledna 2019

Iqlandia ceník

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Zaškrtnutím níže uvedeného okénka „poskytuji souhlas“ udělujete souhlas společnosti IQLANDIA, o. Barzahlungen in Euro sind leider nicht möglich, vielen Dank für Ihr Verständnis. Jsme moderní science centrum s planetáriem a stovkami originálních interaktivních exponátů. Svět vědy a techniky, který tě uhrane a nepustí.


Credit cards are excepted at the box office and also in the restaurant. Wir sind ein modernes Science-Zentrum mit einem Planetarium und hunderten originellen interaktiven Exponaten. Eine Welt der Wissenschaft und Technik, die dich in ihren Bann zieht und nicht mehr loslässt. Planetárium v iQLANDII nabízí velmi oblíbené spojení projekce filmu a živého komentáře o aktuálním dění na noční obloze. Ceník není platný v období 18.


Hned naproti Centru Babylon otevřelo své brány nové supermoderní science centrum iQLANDIA. Deset interaktivních tematických expozic, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet až 4exponátů, které pomohou pochopit, jak fungují věci kolem nás. Zažijete opravdové zemětřesení nebo vichřici a zjistíte, jak se asi cítí kosmonaut ve vesmíru. IQLANDIA je rozdělena na deset vzájemně nezávislých expozic, které obsahují přibližně 4interaktivních exponátů. Lákadlem pro návštěvníky je např.


Reviews Great place to take the kids when the weather is. Připravili jsme pro vás speciální kombinaci celodenního vstupného do AQUAPARKU a supermoderního science centra iQLANDIA. IQ Café, je se restaurace jmenuje, nevypadá špatně, je zde i dětský koutek „s kostičkami“, které si tam nějaká mimina přehazovala, takže to klidu u jídla nepřidá, ale co už, nejedli jsme zde hodinu. Recenze nelhaly, jídlo zde je asi nejslabší článek jinak celkově výborného konceptu areálu.


Hledáte ceník ubytování ve Wellness Hotelu Babylon? Ceny jsou orientační, v jednotlivých termínech se mohou lišit. Každá z uvedených permanentek umožňuje v rámci otevírací doby jednoho dne max. Stovky interaktivních exponátů, gyroskop, 3D planetárium, programy v dílnách a laboratořích, krátké filmy promítané na obří interaktivní globus nebo.


Lunapark Zábava pro všechny generace za každého počasí. Areál ve stylu pouti se rozkládá na ploše 3. Pro nejmenší je tu připraven vláček s. Blesková elektrická hudba, iQLANDIA, 20. Dovolená v Česku zaujme každého, s námi navštívíte turistické oblasti, hory, rozhledny, zoo i hrady a zámky.


Ubytování hledám už jen na Booking. Hlavním tahákem je humanoidní robot Thespian, první v. Chomutovská knihovna je příspěvková organizace města Chomutova, která zajišťuje nejen knihovnickou, ale i kulturní a vzdělávací činnost. Děti do let, bez nároku na lůžko, zdarma!


Dětem do let poskytujeme slevu ! Studentům poskytujeme slevu ! Při pobytu nad noci sleva z celkové. Při placení POUKÁZKAMI hotovost nevracíme. Podrobné ceny jízdného a provozní doba lanovky Ještěd. QLANDIA pořádá pro malé i velké pravidelný doprovodný program.


Těšit se mohou na víkendové tematické workshopy „ Hurá do laboratoře “, během kterých si mohou například vyrobit parfém, odhalit neviditelný inkoust či prozkoumat svět pod mikroskopem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky