pondělí 28. ledna 2019

Kůra mulčovací cena

K výrobě této mulčovací kůry byla použita čerstvá kůra těch nejušlechtilejších jehličnatých stromů. Využijte možnosti objednat si volně loženou mulčovací kůru dle Vašich představ formou elektronické objednávky v našem E- shopu. Orientační cenu dopravy lze spočítat v přiložené tabulce, anebo jen objednejte množství a naše obchodní referentka se s Vámi spojí a dořeší vše potřebné. Kvalitní mulčovací kůra. Minimální objednávka 90m3.


Cena obsahuje dopravu do Plzně a okolí.

Množství: 90mDodání do jednoho týdne od objednání. Objednejte si mulčovací kůru on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme mulčovací kůru k odběru na jedné z našich prodejen. Mulčovací kůru nezasíláme kurýrní přepravní službou. Další slevy hnojiv a substrátů na Kupi. Buď si můžete přijet sama nebo Vám můžeme sjednat dopravu.


Velkým pomocníkem je mulčovací kůra. Pokud ji navrstvíte na záhon, na plevel vyzrajete. To se Vám líbí: dobrá cena Kůra krásně voní, má pěknou barvu, není příliš hrubá a není plesnivá, jak se občas u jiných dodavatelů stává.


Dokonale se hodí k pokrývání půdy okolo záhonů, okrasných a ovocných stromů, k vysypávání cest a na úpravy dětských hřišť a koutků.

Měří se neutlačované množství ve vozíku. V případě utlačování kůry Vám prodavači objem vynásobí paušálem 3. Do pytlů se množství odměřuje připravenou nádo. POZOR: Cena za odebrané množství mulčovací kůry se posléze přepočte při dovozu dopravcem, dle skutečné nakládky viz vážní lístek. Je totiž velmi obtížné naložit nakladačem přesné množství. FLORIA Decorative ColorMulch je vysoce dekorativní a mulčovací materiál vyrobený z odkorněného dřeva jehličnanů.


Vyniká dlouhou životností na. Dále slouží výborně k vysypávání cest, oddělování záhonů, pokrytí půdy okolo okrasných a ovocných stromů, na úpravu dětských hřišť a koutků. Nejmenší odběr kubíku. Doprava pouze zahradkářské potřeby Pavlík nebo osobní odběr ! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Mulčování je v dnešní době nejrozšířenější ochranou. Vhodné je pod vrstvu kůry použít mulčovací textilii, která zabraňuje prorůstání plevele a tím se prodlouží efekt i životnost mulčovací kůry. Taormina – Ceník mulčovací kůry rozdělený podle kvality a šarží. Po jeho použití nevzniká odpad. MULČOVACÍ KŮRA Modřín - drcená.


Lomová drť Hlučín, Ostrava, Opava. Prodej UHLÍ, štěrku, písku. Uhlí je volně ložené nabo balené, PÍSEK prodáváme tříděný nebo netříděný v Hlučíně.

AKCE NOVINKA Zobrazeno 1. Kč 10- Kč bez DPH Skladem ks. Litujeme, ale tento produkt není aktuálně dostupný. Dostupnost: Připravujeme. Pro zjištění aktuální dostupnosti nás prosím kontaktujte na tomto e-mailu: info. Dlouhodobě nedostupná – výpadek dodavatele.


Děkorační mulčovací kůra borovice-modřín. Samoodběr mulčovací kůry na vozík NENÍ MOŽNÝ. Rádi Vám mulčovací kůru zavezeme.


Udržuje vlhkost a chrání před mrazem i před slunečním svitem. Vytváří zdroj přírodního humusu. Aplikuje se ve vrstvě 8-cm. Tkaná mulčovací textílie Tkané mulčovací textílie se pokládají do svahů a tam kde se nepočítá s přikrytím.


Vhodné jsou i jako podklad pro chodníky v zahradě, které budou zasypány štěrkem. Podle množství gramů na 1mse pozná síla materiálu (čím více gramů, tím silnější materiál).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky