čtvrtek 24. ledna 2019

Jezek belobrichy

Děkujeme moc štábu - byly jste úžasný. Zvířata - Jezek belobrichy inzerce. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Poku váš ježek 1-dny nejedl něco není v pořádku. Pokud více jak několik dní, hrozí tvz. Ztukovatění jater, které je pro ně smrtelné. Wenn Sie uns bei Hausärztliche Gemeinschaftspraxis Dres.


Nils Arndt ben, dann bitten wir Sie, einige Dinge zu beachten. Mehr dazu erfahren Sie auf der Seite Patienteninfo. Dřevěný domek s rovnou střechou, velikost 28x16x18cm, střecha není otevírací.


Granule pro kočky (krmím Sanabelle Kitten, Purina Kitten, Nutram Kitten, Brit Care Kitten, Trainer Kitten).

Vše jen pro koťata a kvalitní značky. Jeho původ je v oblasti od Senegalu. Tento druh ježka je velmi oblíbený pro svou poměrně mírnou povahu a celkem snadný chov.


Ježci bělobřiší jsou samotáři, avšak je možné chovat je v párech. Ježek bělobřichý se vyskytuje od Senegalu až po Súdán a Zambii. Samci se mohou vzájemně napadat, proto by měli být chovaní vždy odděleně. Zvyklý na ruku, krmeny moucnymi červy, kuřecím masem, kocicimi granulemi a kapsickami. Popis: Nabízím vymazlená mláďata ježka.


Hrubým odhadem ježek potřebuje denně – lžíce potravy, což je – 1kalorií. Pozor na nadváhu, ta je u ježků velmi častá a pozná se. Dobrý den, děkuji za dotaz. Kdo by neznal tohle pichlavé a přitom oblíbené zvířátko.


Známe ho již z dětství - z obrázků ježků s jablíčky na zádech v. My máme doma terárko ale jde i klec, jako podestýlku poživám dřevené hobliny. V tomhle opravdu pozor, ať to jsou hobliny a ne prašně piliny. Pochází ze suchých oblastí subsaharské Afriky.


Klub chovatelů ježků, z. Toho mame na chate spoustu a to jezek v prirode ji take ne?

Paní od kterého jsem ho kupovala rikala ze je snad ze vsech co mi davala na vyber nejpritulnejsi, jezek je doma už skoro tyden, a dnes kdyz jsem ho vyndavala z klece ani trochu se nebal. Musim zatim zaklepat od te doby jeste ani jednou nekousl, tak snad je s nami spokojeny. A plastovy box mas pravdu, rikala jsem si ze chudak nema moc co delat a lov mu vubec neuskodi.


Kolotoc sezenu normalne v petcentru, pokud se nepletu je to podobny jako maji krecci? Zdravím, já chovám ježky rok a podělím se s váma o mé zkušenosti. Mám samce a samičku, ježčice váží jen 250g a ježek 550g. Je typický tím, že má na každé noze jen čtyři prsty.


Domov pro ježka krok za krokem. Místo, které bude ježek obývat, by mělo mít plochu zhruba půl metru čtverečního. Neměla by to ale být klec. Jenže, vidíte do ježkovy hlavy?


Podle zoologů je takovéhle koupání pro ježečka hodně stresující a hraničí s týráním zvířat. Tito netradiční malí kamarádi si získávají stále větší popularitu, jelikož jejich chov není náročný a navíc je to ideální nezávislé zvířátko. Dekuju predem za nazory.


Našli jste malého ježečka (třeba na podzim) a nevíte, co s ním? Nejlépe uděláte, když se o něj postaráte SAMI. Jen Vy mu můžete věnovat nezbytnou 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky