čtvrtek 31. ledna 2019

Betonová stříška na plot

PARAMETRY BETONOVÉ VODNÍ KASKÁDY: délka: cm. Uvedená cena je za 1ks kaskády. Vyrábíme, prodáváme a montujeme kvalitní betonové ploty za výbornou cenu.


Naše vstřícnost přenese betonový plot z internetu na zahradu raz-dva. Plotový systém s hladkou pohledovou stranou přesvědčí svou jednoduchou elegancí.

Betonové ploty v neutrálním vzhledu a barevných odstínech se hodí ke každé architektuře. CENA ZA DOPRAVU je neměnná a platí pro závozy po celé ČR - bez ohledu na vzdálenost. V ceně dopravného a balného jsou zahrnuty i palety, v případě závozu zboží s hmotností nad 8kg rovněž složení hydraulickou rukou.


Nejprve je doporučujeme vyskládat na konstrukci plotu nasucho. Tak určíme přesné rozmístění stříšek. Toto řešení je esteticky vhodnější.


Celodřevěný plot včetně dřevěných zídek by dnes na své zahradě použil pouze blázen, jelikož dřevo vyžaduje důkladnou a stálou péči, aby nepodléhalo klimatickým vlivům – neplesnivělo, nehnilo.

My Vám ale nabízíme betonovou imitaci dřeva, která spojuje odolnost kvalitního, zhutněného betonu vůči povětrnostním vlivům s atraktivním vzhledem věkem zhrublého, omšelého dřeva. Na zakázku jsme schopni upravit rozměry některých standardních výrobků či vyrobit atypické desky různých rozměrů. Nesmí se zdít na maltu vápenocementovou. PLOTOVÉ STŘÍŠKY se používají na ukončení plotů, zídek a opěrných stěn. Plotové stříšky jsou estetickým doplňkem k plotovým tvarovkám.


Tato skutečnost je na první pohled patrná i při skladování stříšek na paletách. V případě, že drážka není tažena v celé délce jednotlivých stříšek, nebo zcela chybí, dochází k vlhnutí zdiva, na kterém je instalována, co že patrné zejména v zimních měsících. Následkem toho dochází ke drolení omítky, či narušování povrchu zdiva. Sloupové hlavice jsou opatřeny čtyřstranně vedenou okapovou drážkou.


BROZ Stříška průběžná Sšedá. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Sedlová betonová plotová stříška slouží k zakončení zídek, sloupků a betonových plotů.


Betonové stříšky jsou na spodní straně opatřeny okapovou drážkou, která účinně zabraňuje zatékání vody do zdiva. Výhodou barevných betonových plotů je, že jsou probarveny již při výrobě, tím je zajištěna stejnoměrná barevnost v celém profilu. Vystačí celkem na cca bm zdi.

Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Zpět na přehled produktů K provozování webu best. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti.


Pošlete nám svoji představu a my Vám zdarma zpracujeme projekt. Plánujete stavební úpravy kolem svého domu? Důležité informace pro spotřebitele.


Betonový plot je kvalitní, vysoce odolný a bezúdržbový. Poskytne Vám dokonalou ochranu před zraky sousedů, zmírní hluk ze silnice. Sloupky se betonují do země a desky se pouze zasouvají do drážek - to umožňuje výraznou finanční úsporu ve srovnání se zděnými ploty, které vyžadují betonové průběžné základy. Vyrobíme vám betonové stříšky na plot podle vašich představ.


Na povrchu je betonová stříška hladká. Hodí se proto perfektně k hladkým plotovým dílcům. Univerzální zákrytové desky ( stříšky ) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při.


Betonová stříška šikmá pro jednostranný a oboustranný plot. Použití: k zakrytí sloupků, plotů , k ukončení zídek např. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Osobný odber je možný v rámci otváracích hodín na predajni topgarden v Nitre.


V prípade, že Vám nevyhovuje žiadna z týchto možností, kontaktujte nás prosím na tel. Tento betonový plot získává díky svým skvělým vlastnostem rychle na oblibě. Ano, je to pravdivé označení pro tento druh betonového výrobku - plotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky