čtvrtek 24. ledna 2019

Revizní šachta drenáže

Drenážní šachta DN 3- Robustní a kompaktní kontrolní šachta. Nabídka drenážních šachet Fränkische. Proplachovací, kontrolní a sběrné šachty pro systém drenážování budov. Revizní a kanalizační šachty.


Plastová revizní šachta je ideálním prvkem pro napojení několika trubek v různých rozměrech. Stěny šachty jsou opatřeny obručemi pro připojení trubek o průměru - 5mm.

Drenáže Žlaby Kompozitní zpětné klapky VODA Potrubí PE1PE1RC Tec PE1s chráničkou. Představení revizní šachty Wavin 315. Každá drenáž by měla mít revizní a kontrolní šachty.


Ty slouží k údržbě drenážního systému a čištění v případě ucpání nebo zanesení. Zpravidla se osazuje čistící šachta na začátek drenáže, tedy v nejvýše položeném bodě. Je vhodná pro drenážování rodinných domů, chat, garáží, přístřešků apod. Díky třem napojením přímo pro DN 1není nutné použítí redukcí.


Díky různým sestavám jednotlivých částí mají kanalizační šachty široké použití při stavbě kanalizačních systémů splaškových i dešťových.

Dodává se v několika rozměrech. K dispozici je bohaté příslušenství. Díky těmto variabilním sestavám mají kanalizační revizní šachty široké použití při stavbě kanalizačních systémů splaškových, dešťových a drenážních. Ve spodní části jsou připraveny otvory pro přívod kabelů různých průměrů.


Součástí je také víko s těsněním pro hermetické uzavření. Tento materiál zaručuje extréní životnost a vysokou odolnost šachty. Kontrolní revizní šachta Výhodou kontrolní revizní šachty je její dlouhá životnost a jednoduchá anipulace na staveništi, zahradě rodinného domu.


Nezanedbatelná je i nízká položka v přepravě materálu, jelikož je lehká a tím i levná. Revízne šachty slúžia na kontrolu dlhšej kanalizačnej prípojky alebo ako sútok dvoch podomových prípojok do jedného kanalizačného potrubia a na odvod. Bez lapače písku s hrdly DN 100. Kanalizační šachta kruhová samonosná Použití Kanalizační šachta umožňuje. Vsakovací délka hmotnost vnější průměr šířka.


Slouží pro proplachování a kontrolu drenáže budov. E-shop Stavebniny Soutok slouží primárně k předvýběru zboží a vytvoření objednávky ,která je následně zákazníkem převzata a uhrazena přímo na. Mnohaleté zkušenosti skupiny Wavin Ekoplastik s. Dno s přítokem (levý nebo pravý přítok) ∅ vyrobené z PP.


DN 6s Begu poklopem je vhodná.

Instalace šachet DN 2- DN 4a uličních vpustí. Specifikace pro vstupní a revizní šachty v oblastech. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Obecně platí, že na každých m musí připadnout jedna revizní šachta. Ale i pokud máte výrazně méně než 50m, je vhodné jeden revizní přístup provést.


Umožní vám pravidelné čištění, které je pro dlouhodobou funkčnost odovdnění nezbytné. Neprůlezná kanalizační šachta , vnitřní průměr šachty 6mm, barva červenohnědá (PP), černá (PP). Vodoměrná šachta, revizní šachty Nejčastěji se vodoměry instalují uvnitř domu, například ve sklepě nebo v technické místnosti.


Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky