čtvrtek 31. ledna 2019

Skleněné urny

Téměř ke všem urnám nabízíme miniurny ve shodném designu. Novinkou jsou urny pro zvířata nebo diamanty z popela. Jsou unikátní svým pokovením, které urnám propůjčuje úžasné barevné odstíny. Všechny fotografie mají informativní charakter a mohou se odstínově lišit dle nastavení monitoru uživatele.


V naší široké nabídce naleznete kovové urny , kamenné urny , keramické urny , ekologické urny , bio urny , dřevěné urny , skleněné urny , křišťálové urny , laminátové urny miniurny, zvířecí urny , stříbrné šperky na popel, laser portréty ve skle a náš nejžádanější produkt památeční sklo. Všechny skleněné urny mohou být umístěny doma v interiéru, v kolumbariích, ale i venku na hřbitově v prosklené schránce.

Miniurny se vyrábí téměř ve všech designech jako velké urny a tak mohou být objednány jako set k velké urně ale i samostatně. Doplňky a příslušenství. Ostatní zboží Lžíce na boty. Sklípky na urny do hrobu. Na našich pobočkách Vám pomůžeme s výběrem té správné dle Vašich požadavků.


Urny z edice Crystal jsou zdobené krásným jemným perleťovým povrchem, který podtrhuje tlumené barvy. Víko je zdobené tenkým stříbrným prstencem. Zdobení těla urny je vyrobeno z kamínků Swarovki, každý kamínek se aplikuje ručně.

K dispozici je devět barevných variant. Na skleněné hroby je možné speciální metodou natisknout libovolné texty a fotografie. Podle Matouše jde o jediný podobný veletrh v České republice. Naší velkou doménou je výroba fotokeramiky. Jedná se o fotografie na porcelánu či skle určené na pomníky, hroby nebo urny.


Nabízíme široký sortiment ručně foukaných uren, miniuren a lampiček. Originální a moderní design je velmi oblíben v celé Evropě a USA. Dodáváme štítky na urny v různých velikostech, typech a barvách. Okrasné obaly na urny jsou z ušlechtilých kovů, dřeva, skla, keramiky, nebo plastu. Doba vyhotovení štítků záleží na typu štítku a urny.


Standardní doba dodání je od týdne. Luxusní rakve, popel zesnulých zatavený v křišťálu nebo špercích, skleněné hroby, celodřevěné urny , které se mohou stát bytovým doplňkem. Pokud se Vám tato urna líbí, podívejte se na nabídku e-shopu.


Provozovna krematoria zvířat se nachází v Olomouci – Bělidlech, na Libušině ul. Galerie Luxusní rakve, skleněné hroby i extravagantní urny. Po deseti letech se konal veletrh pohřebnictví Po deseti letech se konal veletrh pohřebnictví GALERIE: Luxusní rakve, skleněné hroby i extravagantní urny. Skleněné urny představují nový směr v pohřebnictví.


Najděte dodavatele pro téma urny.

Propojením příjemného materiálu jako je sklo a vkusného dekoru je vnášena do našich uren příjemná a přitom důstojná pietní atmosféra. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Memory Urny – Exkluzivní urny pro lidi i domácí mazlíčky.


Památeční sklo, vzpomínkové diamanty a šperky na popel. Speciálním produktem jsou broušené skleněné urny , které dodáváme i luxusnímu pohřebnímu ústavu, který zajišťoval pohřeb Michaela Jacksona. Zhotovení a upevnění černé skleněné desky s bílým nápisem (jméno, datum narození a úmrtí) na náhrobek typu urna o příbližné velikosti 60x60cm. Nechte si na míru upravit naše skleněné pilníky, trofeje, interiérový křišťál nebo naše křišťálové urny. Rádi vyrobíme originální kus či sadu.


Mezi hlavní sortiment patří porcelánové fotografie na hroby, pomníky, skleněné štítky na urny včetně doplňků jako jsou rámečky, stojánky a lepidla. Dále glazované i neglazované porcelánové sochy a reliéfy určené jako hřbitovní či kostelní dekorace. Urny Informační stránky pro pozůstalé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky