úterý 29. ledna 2019

Hoštické slepičince

Rostlinám dodává nejen potřebné živiny, ale výrazně aktivuje i půdní mikrofloru. Hoštické slepičince jsou oblíbeným hnojícím přípravkem se snadnou aplikací vhodným pro výživu všech kvetoucích rostlin a zeleniny. Pre vysoký obsah fosforu je po stáročia využívaný pri pestovaní okrasných rastlín, ale aj ovocia a zeleniny.


Priaznivo pôsobí na bohatú násadu kvetov a pri pestovaní ovocia a zeleniny prináša veľkú úrodu. Pro vysoký obsah fosforu je po staletí. Rovněž je vhodné k základnímu vyhnojeni půdy buď na jaře, nebo při její podzimní přípravě. Granulované slepičince jsem sice na surfinky ani petůnky nepoužila, protože ani jedny nepěstujeme, ale několik let jimi pravidelně hnojím muškáty, fuchsie. Jestli máte obavy, tak pak bych volila Kristalon na květ.


Přidat do seznamu přání. Ide o kvapalné organicko-minerálne hnojivo, ktorého dôležitou súčasťou je prírodný fermentovaný trus hydiny. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vám porovná ceny z tisíce obchodů. Popis Popis produktu Charakteristika produktu.


Vzhledem k vysokému obsahu fosforu (P) je zvláště vhodné pro pěstování kvetoucích rostlin a plodové zeleniny. Příznivě působí na bohatou násadu květů a při pěstování ovoce a zeleniny přináší velkou úrodu. Tekuté přírodní hnojivo obsahující obsahující fermentovaný slepičí trus. Hoštické hnojivo slepičince je přírodní produkt obsahující fermentovaný slepičí trus. Nově přehlednější a rychlejší.


Je tiež vhodné k základnému vyhnojenie pôdy buď na jar, alebo pri jej jesennej príprave. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Přírodní hnojivo, které obsahuje fermentovaný slepičí trus a díky vysokému obsahu fosforu zaručuje bohaté nasazení květů a velkou úrodu.


Tekuté kapalné organicko-minerální přírodní hnojivo obsahující obsahující fermentovaný slepičí trus. Rastlinám dodáva nielenže. Působí na bohatou násadu květů a při pěstování ovoce a zeleniny přináší velkou úrodu.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Jedná se o organicko-minerální hnojivo, jehož důležitou součástí je fermentovaný drůbeží trus. Díky tomu rostlina dostane nejen potřebné živiny, ale. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Využijte tak naší skvělé nabídky na toto praktické 8kg balení přírodního organického slepičího hnojiva, které je určeno k základnímu hnojení před sázením čí setím plodin.


Slepičince tekuté - L. Hnojivo Hoštická SLEPIČINCE 1l - vrabciak. Ideální pro muškáty, rajčata, papriky, okurky. Hoštické NPK je čistě přírodní granulované organické hnojivo bez přídavku průmyslově vyráběných složek. Vedle základních zdrojů živin NPK obsahuje i guáno, pocházející z trusu mořských ptáků a další stopové prvky. Hodí se k univerzálnímu použití v celé zahradě.


Je zvláště vhodné pro zdravou výživu ovoce a zeleniny. Použití na jaře i na podzim k základnímu vyhnojení půdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky