středa 30. ledna 2019

Nafukovacie kreslo do vody

Nafukovacie lehátko o rozmere 1x 85cm. Tradičným doplnkom sú napríklad matrace do vody , ktoré využijú nielen deti, ale aj dospelí pri relaxácii. Kvalitné nafukovačky a nafukovacie hračky do vody Dnes navyše nemusíte nutne vyrážať k rybníku, rieke či k moru.


Maximální nosmost do 80kg. Uvedená cena je za 1ks nafukovací matrace.

Různé barevné provedení dle momentálné skladové dostupnosti. Požadovanou barvu uveďte do poznámky v objednávce. Pohodné lehátko s opěrkou vám zajistí skvělý odpočinek ve velkém bazénu nebo na dovolené u moře. Vás navštívili priatelia, ponúkame Vám nafukovacie postele pre každú príležitosť.


Vychutnajte si pohodlie domova a dobrý spánok, kdekoľvek sa práve nachádzate. Kreslo je vyrobené z kvalitného vinylu a má dve držadlá, vďaka čomu je bezpečné aj pre deti. Farebné loptičky do bazéna potešia každé dieťa.


Je možné ich využiť ako do bazéna, tak aj do detského hracieho kútika.

Sada 1ks loptičiek je zabalená v priehľadnej plastovej taške, kam je možné ich vždy zložiť späť. Vhodné pre deti od rokov. Vyberte si na e-shope Market24.


Chystáte sa na dovolenku k moru alebo jazeru a hľadáte zaujímavú nafukovačku? Vás zaujalo toto nafukovacie kreslo ! Křeslo do vody o velikosti 152×99cm je vyrobeno z kvalitního vinylu. Křeslo má dvě vzduchové komory a dvě pevná držadla. Kreslo má pohodlné operadlo a držiak na nápoje. Buďte štýloví a užite si leto na plno!


Moderný priehľadný materiál predstavuje dokonalý relax na vode alebo aj na súši. Výrobcovia vyrábajú nafukovacie kreslá do vody v licencii známych rozprávkových postavičiek. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Výborné využitie pre relax doma v bazéne a na dovolenke. Môžete si naň totižto pohodlne sadnúť a vychutnávať si tak pohodu pri rozprávaní sa s priateľmi. Originálne a vtipné darčeky pre mužov a pre ženy za najnižšie ceny!


Nezabudnuteľný darček pre muža, darček pre ženu, darčeky na Vianoce.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nové relaxačné kreslo nie je iba nové miesto na sedenie.


Je to atraktívny kus nábytku, v ktorom si dokonale oddýchnete nielen počas sledovania TV, ale aj pri čítaní skvelej knihy. Pohodlné kreslo by sa malo hodiť do celkového konceptu obývačky, preto jeho výber dobre zvážte. V našej ponuke preto nájdete klasické.


Ponúkame Vám skvelé nafukovacie kreslo pre dospelých, využijú ho samozrejme aj deti, pokojne aj niekoľko naraz. Kreslo je veľmi pohodlné, odolné aj bezpečné, má operadlo na hlavu aj na ruky. Posaďte sa pohodlne, nohy umiestnite na podnožku a vychutnávajte si oddych. Intex Kreslo nafukovacie do vody - River Run 135cm.


Sedadlo do vody s držadlami a opierkou na chrbát. Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Bazény a doplňky. Nemusíte navyše byť na suchu, ležadlo disponuje praktickými otvormi na fľašu s vodou.


Pre prípad potreby je priložená súprava na opravovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky