pátek 25. ledna 2019

Postřikovač gloria

Nádoba s průsvitnou měrkou pro kontrolu plnícího množství. Portfolio produktů zahrnuje postřikovače pro dům a zahradu, výkonné postřikovače pro průmyslovou aplikací a také přístroje pro zahradu, jako např. Tlakové postřikovače s tlakem bary, jsou nejčastěji využívány k aplikaci postřiku na malé.


Zahradní postřikovače značky Cooper Pegler a Volpi jsou profesionální, spolehlivé a jednoduché zahradní postřikovače. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

AutoPump Set je vybaven kvalitní mosaznou rozstřikovací trubkou se stavitelnou tryskou a nádrží o objemu l. Robustní čerpadlo dosáhne potřebného pracovního. Materiál nádrže : plast Objem nádrže : l pro hobby i. U tohoto postřikovače je možnost použít prodlužovací trubku o maximální délce 1m. U uvedených náhradních dílů se jedná o originály.


Všechny ceny jsou v € bez DPH. Gloria , nesený postřikovač gloria. Dodávka do vyprodání zásob.

S kapacitou litrů a maximálním provozním tlakem bar zajišťuje tento tlakový postřikovač nejlepší výsledky při aplikaci. Tento model je vybaven integrovaným bezpečnostním ventilem a je cetifikován TÜV Rheinland (GS). Nejčastěji jsou využívány k aplikaci postřiku na malé stromy, keře a růže. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. GLORIA Ersatzteilgarantie.


Technické údaje: Obsah náplně: l. Pořiďte si výhodně nový postřikovač s moderní elektronikou. Poslední místa ve výrobě. Speciální prémie za včasnou rezervaci stroje.


Akumulátorové baterie a dobíječka jsou. Má odolnou plastovou nádržku, která je osazena připojovacím ventilem pro externí kompresor a je dodáván s m dlouhou, spirálově stočenou hadici. Navíc je vybaven mosaznou stříkací tryskou a přestavitelnou dutou kuželovou tryskou. Nově přehlednější a rychlejší. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Postřikovače) Hodnocení produktu:. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na.

Může se také použít k dezinfekci objektů veřejného použití,. V ceně je nový standardní nástavec, nový velkoplošný dvoutryskový nástavec a náhradní sací trubičky. Důvod prodeje: přechod na ekologickou formu hospodaření. Inzerát postřikovač v okrese Brno-město, cena 900Kč, od stoor na Sbazar. Tyto postřikovače se v našem oboru požívájí při při aplikce penetračního nástřiku před aplikaci asfaltové zálivky.


ZPŮSOB PLATBY: Dobírkou. Pístový zádový postřikovač 16l - postřikovač pro hobby zahradníky na větší zahrady a profi použití - postřikovač má nádobu z korozivzdorné. Fotogalerie obsahuje obrázky publikované v článcích na Zahrada-cs. Rozprašovací hlavici lze snadno demontovat.


Fotografie, u kterých je uvedena autorka Hana Vymazalová, jsou k dodání pro tisk ve. Tlakový postřikovač Matabi 8l IK ALK Zobrazit produkty. Profi postřikovač GARDENA je ideální ve spojení s delšími hadicemi nebo pro použití s čerpadly. Slouží jako přípojka do systému Profi Maxi-Flow.


Tímto zařízením může protékat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky