středa 30. ledna 2019

Motorovy krovinorez vyzinac

Výkonný krovinorez s bohatým príslušenstvom skvelo poseká trávu a poradí si s krovinami a húštím. Potvrdzujem, že som osoba staršia ako rokov, prípadne, že bol na tento účel udelený súhlas môjho zákonného zástupcu. Technológia motora STIHL 4-MIX.


Kombinuje výhody dvojtaktného a štvortaktného motora. Menej emisií, zároveň žiadna výmena oleja a príjemný zvuk.

Z údajov alebo obrázkov na tejto webovej stránke si nemožno uplatňovať žiadne nároky. Výrobca ani dovozca nezodpovedá za mylne uvedené údaje o parametroch. Hmotnosť krovinorezu je kg. Súčasťou balenia je samozrejme ramenný popruh, strunová hlava so záberom 4mm, kovový trujzubý kosiaci kotúč so záberom 2mm, miešacia fľaša na palivo a drobné náradie na montáž a demontáž.


Motorový krovinorez so záberom nožov 25cm a záberom struny 43cm. Poloautomatické odvíjanie struny. S kovovým trávnym kotúčom v základnej výbave!


Oproti bežným strunovým kosačkám má tento model motor umiestnený hore.

Vďaka tomu je krovinorez oveľa lepšie vyvážený. Vybírejte si Křovinořezy benzínové podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Krovinorez Einhell BBC Bavaria Black (díly) 3. Príslušenstvo k vyžínačom Bosch nože plastové pro ART accu.


Vyberte si z našej ponuky krovinorezov a vyžínačov a zbavte sa okolitého nechceného porastu na vašom dvore, či záhrade, rýchlo, jednoducho a pohodlne. Zobrazit Detail produktu. Majú vysokoo výkonné motory, skvelú akceleráciu a komfortnú obsluhu. Pôsobivý výkon vďaka kW motoru.


Kosenie všetkých druhov porastov. Univerzálny kryt žacieho. HIKOKI (HITACHI) KROVINOREZ CG23ECP rukoväť typu loop. DPH 23€ 14€ bez DPH. Mnohostranný vyžínač s řídítkovou rukojetí k ergonomickému vyžínání menších a středních ploch.


Vhodný k vyžínání trávníků a pro dokončovací. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.

V náročném terénu a především všude tam, kde nelze použít zahradní sekačky, jsou vyžínače a křovinořezy STIHL ve svém živlu. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Aku krovinorez Makita DUR365UZ Li-ion V solo poháňaný akumulátormi. Dodávané bez akumulátora a nabíjačky. Spoľahlivý krovinorez s úsporným štvortaktným motorom, s ktorým sa bude pracovať jedna báseň.


Jeho prednosťou je pohodlná rukoväť, systém rýchleho štartu a obmedzenie vibrácií. Je vybavený deliteľným, priamym hnacím hriadeľom. Praktický křovinořez s dvoutaktním benzínovým motorem o obsahu cma výkonu kW (HP). Umožňuje rýchle a hladké.


Součástí dodávky je strunová hlava. Motorové kosy od značky Oleo-Mac patria medzi špičku. O prenos sily od motora k nástroju sa stará kvalitný hriadeľ s uhlovým prevodom.


Valec-piest 34mm pre Činský krovinorez 26cc. Všechny informace o produktu Křovinořez Stihl FS 5 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Stihl FS 55.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky