čtvrtek 10. ledna 2019

Motokáry česká lípa

Adrenalinové dárky, broušení nožů, pil, frézy, cirkulárky, prodej brusek, motorky, motokáry , vyjížďka na závodní motorce, jízda po okruhu Česká Lípa. Našlapané motokáry na vás čekají v moderních indoor či outdoor arénách po celé ČR. Jízdy v motokárách jsou i skvělým zážitkovým dárkem nebo náplní teambuildingu. Hledáte, kde je motokáry v České Lípě?


Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral. Kompletní servis motokár na závodech, testování i příprava veškeré motokárové techniky, repase i opravy závodních motorů, výuka i trénink jezdců.

Náš team má ve své stáji také dvě závodní motokáry Birell. Dětskou s motorem Parilla a dospělou s motorem Tm100racing. Obě dvě jsou připraveny pro mistrovské závody.


My Vám je ted nabízíme aby jste si mohli užít stejné pocity jako mají jezdci kteří na nich bojují o body. Motokáry v České Lípě a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MK Racing, Autodrom Sosnová, CMKARTING,.


Evropě na Sosnové kralovali Italové, domácí jezdci se ale neztratili Přes 18 vesměs mladých motokárových jezdců z Evropy, se sešlo o slunném víkendu 13. Závodní vozy a motokáry. Hlídací pes pro tento filtr je již nastaven.

Centrum kurzů bezpečné jízdy nabízí pro zájemce kurzy sportovní jízdy, které jsou zaměřeny především na individuální přístup k účastníkům. Lípa Jablonec nad Nisou Liberec Semily. Prodej a montáž oken a příslušenství. Místa vhodná pro relax i aktivní odpočinek, sport i poznávání, vše najdete v těchto rubrikách. Podrobně máme zpracovaná i výletní místa na Slovensku, podívejte se zde.


Nevšední dárek, na kterém se. Máte rádi motokáry a zrovna si říkáte kam na motokáry ? Podívejte se na seznam míst, kde lze jezdit na motokárách, který jsem. DVR storage space all in one great price. Město Česká Lípa nás podpořilo a tak jsme Mateřské centum Pumpkin slavnostně otevřely v areálu MŠ Špičák 5. Od února Mateřské centrum Pumpkin nabízelo rodičům s dětmi hernu, kde se mohli scházet a seznamovat se. Díky prvním přednáškám také získávat nové poznatky.


Pronájem sportovního areálu a tratě pro motokrosové závody, školení, předváděcí akce, airosoft, soukromé oslavy a koncerty. Zajištění propagace firem. Autoklub Písek Hradiště v AČR. Wildcook caférestaurant.


Kam na výlety s dětmi v Čechách i na Moravě. Jeďte za zábavou, poznáním, historií, adrenalinem, sportem i odpočinkem.

Najděte si ten svůj tip na výlet. Převody včetně volnoběžky 500kč kompletní spojka rozběhová a startovací 500kč kompletní spojka. Dětská herna Kokino Česká lípa Dětská herna v České Lípě poskytuje zázemí rodičům s malými dětmi za nepříznivého počasí. Herna sídlí v Žitavské ulici a nabízí nespočet dětských atrakcí, nabízí i možnost pořádání dětských narozeninových oslav. Provozujeme autodrom s asfaltovým, šotolinovým a offroadovým okruhem.


Pořádáme automobilové závody a firemní a společenské akce. Půjčujeme závodní vozy, motokáry a čtyřko. Ty nejlepší zážitky v Praze a okolí čekají jen na vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky