čtvrtek 11. července 2019

Umely brectan na plot

Velice snadná instalace. Dekorativní část plotu tvoří skupiny listů břečťanu vpletných do dřevěného rastru. Listy imitují živý plot z listnatých dřevin.


Rozložení listů je pohledově jednostranné, na druhé straně je pak výrazná dřevěná mřížka rastru. Realistické umělé živé ploty a stínící clony ARTLEAF jsou novinkou na českém trhu v oblasti oplocení.

Hlavním cílem není konkurovat živým plotům, ale vytvořit alternativu do míst, kde skutečný živý plot nelze pěstovat buď z důvodu absence vody, půdy, nemožnosti údržby nebo v obtížně dostupných místech. Působení vody ani mrazu na plot také nemá žádný vliv a při optimálním způsobu ukotvení, neohrozí stabilitu plotu ani silný vítr. Barvy plotu nevyblednou ani působením UV záření. Plot umělý živý oboustranný. Farebne i tvarom listu tento atraktívny plot pripomína i červený javor, len členením listov je RED HEMP delený nie na ale na častí.


Elegantní a bezúdržbové řešení v oblasti zastínění a zvýšení soukromí vašeho oplocení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Najširšia ponuka umelých živých plotov na Slovensku. Dohodnite si telefonicky návštevu nášho showroomu vo Svätom Jure a prezrite si všetky ponúkané druhy. Umelý živý plot (3m) Umelý živý plot výšky 150cm je UV stabilný.


Zníži priehľadnosť Vášho oplotenia o a zaistí tak súkromie na Vašom pozemku. Balenie je v dĺžke 3metre. E-shop na umělé živé ploty, zelené stěny, bambusy, stínící tkaniny a ratan v metráži. V našem sortimentu najdete všechny nejoblíbenější druhy umělých živých plotů a stínící techniky. Umělý živý plot s listy břečťanu je dodáván v roli s výškou 5m a šířkou 3m.


Tento živý plot se dodává pouze po celých rolích. Vhodné použití na zastínění teras, pergol, balkonů a lodžií. Použít lze i při rekonstrukcích starých plotů z pletiva i ze dřeva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Nemusíte na jejich údržbu nakupovat žádná hnojiva nebo jiné přípravky podporující růst nebo zdraví plotů – nepodléhají plísním ani hnilobě.

A navíc, umělé živé ploty na podzim neopadají a budou vám sloužit po celý rok. Nebudete je muset prořezávat. Novinkou v oblasti zatienenia drôteného oplotenia je umelý živý plot, ktorý vytvára dokonalé súkromie pred zvedavými pohľadmi susedov, a to ako pre Váš dom, tak aj záhradu či balkón. Stínící tkaniny a sítě Stínící pásky Štípaný bambus plotový Rákosová rohož na plot.


Pokud milujete zelené rostliny, ale nemáte místo nebo čas na jejich pěstování, je tato dekorace jako stvořená pro vás. Rostlina má 4malých lístků a její provedení je velmi věrné pravému břečťanu. Květináč není součástí balení. Upozornění: Kliknutím na tlačítko Rozumím nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte s využíváním cookies k analýze návštěvnosti webu. Další informace k ochraně osobních údajů si můžete přečíst zde nebo na spodní straně webu pod odkazem Ochrana osobních údajů.


Břečťan je nenáročný na stanoviště i na péči, sám se přichytí podkladu a pak se šplhá po zdi, dřevu, pletivu, nebo vytvoří koberec na zemi. Navíc má neopadavé listy. Nechajte sa inšpirovať naším záhradným katalógom, v ktorom nájdete nápady na terasy, zásteny, záhradné domčeky a prístrešky pre automobily.


Ponúkame kvalitné pletivá za najlepšie ceny. Vyberte si zo širokej ponuky pletív, plotových panelov, stĺpikov na plot a príslušenstva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky