pondělí 22. ledna 2018

Jaký nápis na smuteční stuhu

Jaký text ale zvolit a co napsat na smuteční stuhu? Nápisy na pohřební stuhy můžete volit dle Vašich přání a požadavků. Nejprve si vyberete barvu stuhy, z nichž Vám nabízíme tradiční barevné varianty, jako je bílá, zelená, modrá a vínová.


Chcete-li se držet tradice , do levého cípu se doporučuje umístit obecný text, váš vzkaz zemřelému. Vybrané smuteční květinové vazby opatříme barevně sladěnou stuhou s odpovídajícím nápisem dle Vašeho přání.

V nabídce máme stuhy barev: V nabídce máme stuhy barev: černá, fialová, krémová, bordó, a bílá. Na smuteční vazby se pak specializují květinářství u hřbitovů. Tyto květiny bývají hezčí, občas jsou ale vyvázané ze starších květin a zbytků.


Někdy si lze objednat květiny dle vašeho přání, jindy lze pouze vybrat dle katalogu. My smuteční květiny, tak jako všechny ostatní, objednáváme dle vašeho přání přes holandskou burzu. Nabízíme tyto barvy stuh: bílá, zlatá, fialová, tmavě červená, černá Možnost výběru textů aplikovaných na stuhu : Poslední sbohem Loučí se Na rozloučenou Poděkování za společná léta S nadějí na věčné shledá.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Smuteční věnec, nebo kytice? Nápis na stuhu se uvádí až v objednávkovém formuláři. K ke každé objednávce u nás, v online obchodě nebo osobně v kamenných prodejnách, nabízíme látkovou smuteční stuhu zcela ZDARMA. Dáme Vám možnost vybrat si barevnou kombinaci a napsat vlastní text kondolence.


Vypichovaná smuteční kytice z růží, červených trsových a zelených chryzantém a mixu zeleně. Kytice má oválný tvar, je určená na pokládání. Ukázky veršů na smuteční oznámení. Scheinpflugová) Verš 2. Vyplňte prosím parametry smuteční stuhy jako jsou text na levou a pravou část stuhy, barvu stuhy a písma. Bez těchto údajů nebude možné smuteční stuhu vyrobit.


Stuha bez květinové vazby je k odběru výhradně ve vazárně kytic na adrese Branka 20. Neopakujte jinými slovy znovu, co již bylo řečeno. Co lze rozumně zkrátit, zkraťte.


Rádi pro vás připravíme krásnou pamětní stuhu pro slavnostní či smuteční událost. Návrhy stuh na smuteční věnec a nápisy na smuteční i pamětní stuhy vyšíváme na samet v nejvyšší kvalitě.

U zboží si zvolte, zda si přejete stuhu s tiskem nebo bez potisku. Za tisk textu na jeden nebo oba konce stuhy si účtujeme 45Kč k ceně stuhy. Text, který bude obsahovat smuteční stuha si zvolíte sami dle svého uvážení, jedná se nejčastěji o jména pozůstalých, různé citáty a jiná rozloučení se zemřelým. Bylo-li na světě zásluhou blízkého člověka trochu víc lásky a dobroty, trochu víc světla a pravdy, měl jeho život smysl a zůstává navždy zapsán v našich srdcích.


Věnce jsou opatřeny smuteční stuhou, na kterou je možné umístit krátký vzkaz. Text na smuteční stuhu Od jezzina 3. Věnujeme-li květinový dar při posledním rozloučení , bývá zvykem nechat jej doplnit pietní stuhou , která je opatřena nějakým vhodným textem a naším jménem. Do poznámky u objednávky nám prosíme napište text, který si přejete na stuze uvést. V naší nabídce kromě smutečních kytic můžete objednávat také pohřební věnce a další související zboží.


ContentsJak vyrobit dárek pro svou matku s rukama. Matka dárek k narozeninám vlastníma rukama - Šikovný ruce syn a dcera 2. Velmi neobvyklý vzkaz na rozloučenou nechala zesnulému manželovi Petru Mukovi (†45) vytisknout na stuhu smutečního věnce vdova Eva Muková (35). Vyžádala si nápis : Peťo, odpúšťam ti, láska moja.


Už jenom proto, že si to přečtou Petrovi skalní fanoušci a budou uvažovat nad tím, co Evě provedl,“ prohlásil Mukův.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky