pondělí 29. ledna 2018

Lepení bazénu pod vodou

Pokud se vám roztrhne (např. při čištění) plachta pod vodou, lze ji také opravit. Jenom na záplatu alespoň dvanáct hodin nešlapejte. Nabízíme lepení na fóliové bazény.


Roztoky na utěsnění trhlin v bazénu i lepení pod vodou. Stačí pouze spoj mechanicky nenamáhat po dobu hodin.

Lepení bazénu Tampa i Intex. Zatímco při lepení suchých částí bazénu nanášíme lepidlo na bazén i záplatu, při lepení pod vodou je to jinak. Na záplatu naneste vrstvu speciálního lepidla a ihned ji ponořte do vody a přiložte na poškozené místo.


Důkladně ji uhlaďte a přitlačte. Záplata drží a bazén je možné ihned používat a voda neprosakuje. Opravuje-li takto dno bazénu, aspoň hodin na dané místo nestoupejte.


Zazimovač do bazénu 1l Přípravek k přezimování bazénů.

Zamezuje růstu řas a vzniku minerálních zákalů a usazenin během zimní přestávky. Prodejce mne ujistil, že je vhodná pro můj typ bazénu a že lepí i pod vodou. Doma jsem se pokusil bazén zalepit, ale nepodařilo se mi bazén zalepit.


Zjistil jsem posléze že je sada zřejmě určena na jiný typ materiálu. DEN BRAVEN Cranit Zima 1L zazimování bazénu , bazénová chemie CH210. Je kapalný přípravek určený pro zimní údržbu bazénů. První pomocí v případě díry v bazénu jsou opravné sady na lepení.


Vybrat můžete ze samolepících záplat k lepení místa, které není pod vodou nebo. Pro lepení pod vodou i nad vodou. Způsob použití: Očistěte poškozené místo a záplatu, poté naneste tenkou vrstvu lepidla na záplatu. Následně protržené místo zalepte nechte záplatu přitlačenou co nejdéle.


Obsahuje lepidlo a 2x záplatu 20xcm. Existuje totiž speciální lepení na bazény pod vodou. Jinak je samozřejmě lepší, když bazén zalepíte ještě v momentu, kdy není napuštěný. Postup pro lepení bazénu – mokrá část.


Za lepení bazénu pod vodou je prakticky stejné, s výjimkou těchto rozdílů: lepidlo nanášíme pouze na záplatu, nikoli na bazén, okamžitě ji přiložte na poškozenou část pod vodou a uhlaďte ji, po dobu minimálně hodin zamezte šlapání či namáhání místa s trhlinou.

Sada pro opravu PVC fólií. Jednoduché použití, možno lepit i pod vodou. Není vidět při naplněném bazénu. Zatím drží i když děti v bazénu řádí. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt sada na lepeni pod vodou.


Je dobře snášeno rybami i rostlinami. Po aplikaci lepidla a záplaty je nutné. Lepidlo lepí i pod vodou. Nechte schnout po dobu hodin, aby došlo k dokonalému vyschnutí lepidla.


Souprava vhodná pro opravy fóliových bazénů pod vodou ml. Samolepící záplaty jsou vhodné na opravu bazénů i pod vodou. V balení je proužků PVC folie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky